Pražské derby rozhodne o tom, který z týmů opustí extraligový peleton. Do přímého boje o sestup v sobotu vstoupí týmy Bohemians a Vinohrad.

27. 3. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

O sestup hraje Praha

 



Bohemians sice měli skvělý začátek sezóny, chvilkami se pohybovali v popředí tabulky, ale s odchodem Martina Richtera ztratili útočnou sílu a pomalu smířlivě přijali roli týmu, který bude extraligovou příslušnost zachraňovat v play-down.

Zápasy o záchranu se ale týmu z Děkanky nevedou. Ve třech zápasech s Libercem nastříleli pouhé čtyři branky! A to měla být série velice vyrovnaná.

Vinohrady se soustředí na play-down již od prvních kol, ale ani celosezónní příprava nepřinesla úspěch. Možná dílčí. Vinohrady v play-down poprvé vyhrály, když ve třetím zápase přetlačily Pardubice 3:2. Opojná chuť vítězství jim ale vydržela jediný den. Východočeši odpověděli rezolutně 9:3 a zachovali si tím pro příští sezónu existenci v nejvyšší soutěži. Vinohrady teď čeká druhá zkouška.

Jisté je to, že díky složení finále play-down přijde v příští sezóně Praha minimálně o jednoho zástupce. O postup totiž po včerejší semifinálové dohrávce bude bojovat Litvínov a Třinec.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*