9. 7. 2014 Turnaje (2) KOMENTÁŘŮ

HORNET´S CUP se hraje už popáté, tentokrát je v banku 35 tisíc

 



V Rožnově odstartoval již 5. ročník populárního „sršního sletu“. Obhajovat loňská vítězství budou v mužích dosud neotřesitelný vládce CITRUS TEAM rekrutující se z hráčů z moravskoslezské líhně a v ženách ALFASAMICE, které své jádro mají posazeno do brněnského regionu.

Pokud v loňském roce udělali organizátoři úspěšný krok ve vylepšení turnaje, směřují podobným směrem i letos. Florbalová rodina bude mít své srdce druhý červencový víkend v Rožnově, k vidění bude spousta reprezentantů, krajánků ze zahraničních lig atd. Organizátoři si vytyčili pro letošní ročník několik cílů a většinu se podařilo splnit. Rozšířili počet startujících ženských týmů, ženám dorovnali PRIZE MONEY do výše mužského – celková hodnota je 35.000,- Kč, za příznivého počasí plánují venkovní hřiště apod.

Jeden z organizátorů turnaje, Zbyněk Macura, některé změny či novinky turnaje okomentoval: „Nebylo jednoduché v letošním roce některé mužské týmy odmítnout a u některých týmů, které protahovaly platbu startovného, být striktní v nastavených podmínkách. Nakonec jsme šli oproti minulému roku s kvantitou níže, ale bylo to za cenu kvality, což jsme si stanovili za cíl – tedy zkvalitnění hráčské účasti na turnaji. Radost máme ze zvýšeného počtu ženských týmů na turnaji. Myslím, že velkou událostí bude již páteční turnajová party, kdy chystáme vystoupení velmi úspěšné živé kapely. Podle všech indícií to bude během turnaje „hon na partu Matěje Jendrišáka“, nebo-li týmy se budou snažit přerušit dosavadní dominanci CITRUS TEAMU.“

Kromě již výše zmiňované alternativy venkovního hřiště se bude hrát převážně na tarkettech. Zázemí turnaje bude v okolí nové haly „Energetic“, kde budou mít účastníci možnost masáží od diskontních 50,- Kč, každoročně je oblíbený bezplatný vstup na koupaliště a spousta dalších výhod pro účastníky turnaje bude k dispozici.

Na žádost účastníků byl zkrácen herní čas. Ovšem aby týmy nebyly ochuzeny, budou rozšířeny hrací skupiny. Výstavbou nové sportovní haly v Rožnově se nám opět zkrátí už tak minimální cestování. Více již na turnajových stránkách www.hornetscup.cz.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*