Dnes jsou na programu dohrávky, které na čas srovnají počet odehraných zápasů u všech týmů. V prvním duelu přivítá v pražském derby Sparta Střešovice. Tato dohrávka vznikla vinou střešovického startu na Poháru mistrů. Druhý duel je severomoravským derby. Pepino v něm přivítá Havířov. Navíc se dnes odehrají další dva zajímavé duely. Opět se střetne Znomo s Bulldogs a Liberec s Mladou Boleslaví. To vše v rámci osmifinále Poháru.
5. 11. 2008 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran se může katapultovat do čela tabulky

 



Severomoravské derby je duelem sousedů v tabulce. Pepino je deváté, Havířov osmý. Tyto týmy by však měly patřit k naší špičce. Neměly by chybět v bojích play-off. To nařizuje oběma týmům zvítězit. Pepino zvítězilo v posledním duelu nad městským rivalem z Vítkovic. Hráči FBC zvítězili na nájezdy. Havířov prochází jakousi krizí. Z posledních čtyř utkání zvítězilo Torpedo pouze jednou, když si poradilo s posledním Třincem. V minulé sezoně Havířov zvítězil nad Pepinem vždycky, bude tomu tak i letos? Nastartuje Pepino úderná dvojice Chrápek-Skácel nebo v severomoravském derby budou slavit vítězství hráči Havířova?
Tip redaktora: 1

V Praze si přijdou na své fanoušci Sparty a Tatranu. Na programu je totiž pražské derby. Sparta v něm přivítá v nové hale střešovický Tatran. Ten se v případě výhry o více jak čtyři branky dostane do čela extraligové tabulky. Sparta má jiné starosti. Nováček se bude prát o udržení v soutěži. V posledním kole, které bylo zároveň reprízou loňského finále první ligy, podlehla Sparta Znojmu. Tatran uspěl v penaltové loterii na půdě Mladé Boleslavi. Tatran by se tak rád vrátil na vítěznou vlnu a nechal zapomenout na dvě porážky, které přišly po Poháru mistrů. Uspějí domácí s bojovným výkonem nebo si zkušený Tatran středeční utkání pohlídá?
Tip redaktora: 2

Na jižní Moravě bude k vidění repríza utkání sedmého kola, kdy Znojmo na své palubovce přivítalo Bulldog Brno. Utkání se hraje ve stejné hale, ve stejný den v týdnu, jen složení týmů bude lehce odlišné. Brněnští florbalisté se budou muset obejít bez klíčových hráčů Kadlece, Kotlase a Koňaříka, kteří jsou na akademickém světovém šampionátu. V brance Znojma se zase představí nová tvář Martin Dejmal, který do Znojma zavítal právě z jihomoravské metropole.
Tip redaktora: 0

Všichni florbaloví fajnšmekři z Liberce a Mladé Boleslavi se dnes budou soustředit právě na město pod Ještědem. Stejně jako ve Znojmě, tak i v Liberci se odehraje repríza sedmého extraligového kola. V posledním měření sil byla úspěšnější Boleslav, která zdolala liberecké florbalisty poměrem 6:4. Kdo postoupí v pavouku Poháru České florbalové unie dál? Bude to domácí Liberec, který má svému soupeři co oplácet nebo florbalisté z centra automobilového průmyslu u nás?
Tip redaktor: 2

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*