21. 9. 2011 Zahraničí (3) KOMENTÁŘŮ

Bude to peklo, těší se Tomašík

 



Po úterní předehrávce mezi Helsingborgem a Pixbem dnes večer pokračuje švédská superliga dalšími pěti zápasy. Premiéry v nejprestižnější lize světa se tak dočká i Milan Tomašík, jenž naskočí do severského derby mezi Umeå City a Dalenem.

„Dneska v sedm večer to bude peklo,“ těší se na vysněný duel český útočník. „Novinky nejsou asi žádné, budu hrát na pravém křídle třetí lajny, máme to docela našlapané,“ dodává.

Jinak ale exvítkovický forvard své místo v sestavě stále hledá. Je to logické, Dalen ještě neuzavřel kádr a v následující sezoně mají hráči od polárního kruhu jen ty nejvyšší ambice. „Ještě uvidím. Před zápasem máme nějaké změny, trenér mě zkoušel v přípravě i na centru. V pátek má totiž dorazit Ketil Kronberg, takže není nic uzavřené,“ vysvětluje Tomašík.

Jinak se ale český florbalista na severu pomalu zabydluje. „Už jsem si zvykl, usadil se a zaběhl. Taky mám víc přátel,“ dodává. Ve dnes večer pro něj začne nová kapitola.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • bedlák napsal:

    nevíte někdo o streamu?

  • FlorbalBazar.cz napsal:

    Good luck!

  • aljoša napsal:

    ahoj milane,je to tak jak jsem tě upozornoval,ale moc ti věřím,nesmiš se nechat zlomit,je to jenom o tom, aji když se 3 kola nedostaneš na hriště.ja vím je to zdrcujíci ale jak to prolomíš tak pak budeš skorovat.drž se máš na to tak hodně štěstí,budu to sledovat.

Napsat komentář

*