3. 3. 2013 Superliga (13) KOMENTÁŘŮ

TATRAN VYHRÁL ZÁKLADNÍ ČÁST! Vítkovice zkolabovaly a berou Brno

 



Střešovický Tatran stejně jako v loňském roce s bravurou zvládl závěr základní části a do play off půjde z prvního místa. Po vítězství 7:3 pomohla Střešovicím k posunu na první příčku prohra Vítkovic na Chodově v poměru 5:6.Znamená to, že Střešovice volí jako první svého soupeře pro play off. A jelikož dali právo volby fanouškům, po těsném hlasování se střetnou s SSK Future. „Já jsem moc rád. Future byli můj favorit a těším se. Bude to velké derby a myslím, že nás zároveň čekají opravdu kvalitní utkání,“ řekl trenér Jan Zahalka.

Ligová komise začne týmy obesílat ve 20.30. Odpověď Tatranu je tedy zřejmá. Jako druhé si budou vybírat Vítkovice a jako třetí Mladá Boleslav.

Vítkovický trenér Radomír Mrázek už ale svou volbu prozradil v pozápasovém rozhovoru. Ostravské derby nebude. „Bereme Brno,“ prozradil svou volbu serveru florbal.cz.

„V kabině padly i nějaké hlasy, že bychom mohli sehrát čtvrtfinále s FBC. Ale i já jsem si v tomto případě dovolil zakalkulovat. My chceme do Superfinále a vzhledem k tomu, že duel s FBC by byl vypjaté derby, kde se opravdu může stát všechno, budeme volit Buldoky,“ vysvětlil Radomír Mrázek.

Mladá Boleslav si svého soupeře bude vybírat jako třetí. „Čeká nás společná večeře a na ní se s týmem poradíme, koho bychom si vzali. Teprve poté oznámíme svou volbu,“ říkal generální manažer Tomáš Pacák. Po týmovém sezení bylo jasno.

„S Ostravou máme už dost odehraných zápasů a pro čtvrtfinále volíme méně zkušený tým. Každopádně je pravda, že pokud bychom mohli volit dříve, Otrokovice bychom si nevybrali,“
říká Tomáš Pacák.

Na Chodov, který skončil po základní části na čtvrtém místě, zbyl poslední z týmů. Pedro Perez Chodov se střetne s FBC Ostrava.

ČTVRTFINÁLOVÉ DVOJICE:

Tatran Střešovice – SSK Future
1. SC WOOW Vítkovice – Bulldogs Brno
Billy Boy Mladá Boleslav – Panthers Otrokovice
Pedro Perez Chodov – FBC Remedicum Ostrava

DVOJICE PRO PLAY DOWN:

FBŠ Bohemians – Torpedo Pegres Havířov
Sparta Praha – FBC Liberec


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*