17. 3. 2013 Superliga (10) KOMENTÁŘŮ

Čtvrtfinále 4: BRNO – VÍTKOVICE 2:3pp

 



Vítkovice jdou do semifinále také nejkratší možnou cestou. Na palubovce brněnských Buldoků vyhrál vicemistr v prodloužení 3:2. Rozhodnutí zařídil parádní bekhendovou ránou Tomáš Sladký.

Brno přitom mělo zápas rozehraný ještě lépe, než v sobotu a naplňovalo slova trenérů, že se bude zápas od zápasu lepšit.

Vítkovice byly sice dlouho v jednobrankovém vedení, v polovině duelu ale srovnal Žižka a na začátku třetí třetiny poslal Buldoky do vedení Marek Fuchs.

Pokud Vítkovičtí chtěli otestovat vyhrocené prostředí bojů play off, tak měli v Brně tu nejlepší příležitost. Klíčový okamžik totiž vicemistr zvládl na jedničku. Za stavu 1:2 výtečně odbránil oslabení a brzy poté zásluhou sóla Sladkého srovnal skóre.

Prodloužení se hrálo pouze 59 sekund. Tomáš Sladký se nerozpakoval a odražený skákavý balón nečekaně napálil bekhendem na Jurčíkovu bránu. Sérii definitivně rozhodl výstavní gól ostříleného navrátilce.


Bulldogs Brno – 1. SC WOOW Vítkovice 2:3pp (0:1, 1:0, 1:1 – 0:1)

Branky: 31. Žižka, 41. Fuchs (Coufal) – 9. Matúš (Hájek), 55. Sladký (Hubálek), 60:59 Sladký (Hubálek). Rozhodčí: Nábělek, Štengl. Vyloučení: 0:1. Bez využití. Diváci: 657. Konečný stav série: 0:4.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*