17. 3. 2013 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Čtvrtfinále 4: OSTRAVA – CHODOV 2:9

 



Ostrava má konec sezony. Byl možná až příliš krutý, FBC se rozloučilo s věrnými fanoušky v publiku prohrou 2:9 s Chodovem. Pražané byli nekompromisní.

Čtvrté čtvrtfinále rozhodl zejména výkon gólmana Jana Bindera, který v oboustranně ofenzivně vedeném duelu držel svůj tým ve hře. Chodov navíc už po 10 minutách vedl tříbrankovým rozdílem a svého soupeře už na menší distanc nepustil.

Ostrava sice chtěla zápas v dalším průběhu zvrátit, ale další ránu do vazu jí zasadil hned na úvod druhé třetiny Jendrišák, který využil přesilovku. Domácí sice svého soupeře ve druhé části přestříleli, ale do šaten se šlo stejně za stavu 2:6 pro Chodov.

V posledním dějství ještě stihl Matěj Jendrišák zkompletovat hattrick a Pražané zápas v poklidu dohráli a na hřiště se dostali i hráči z lavičky. Semifinále tak bude letos bez ostravského FBC.

FBC Ostrava – TJ JM Chodov 2:9 (1:4, 1:2, 0:3)

Branky: 10. Daniš (Barabáš), 34. Žák (Krzyžanek) – 5. Klápa (Pražan), 6. Dóža (Mikeš), 9. Wahlgren (Kotlas), 15. Jendrišák (Kotlas), 22. Jendřišák (Wahlgren), 38. Pražák (Podhrádský), 47. Zozulák (Mikeš), 49. Jendrišák (Pražák), 55. Zozulák (Mikeš). Rozhodčí: K. Sojka a T. Sojka. Vyloučení: 4:2. Využití 0:2. Diváci: 165. Konečný stav série: 0:4


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • pavlásek napsal:

    A že tam těch ostravských věrných fanoušků bylo :-))

    • Kondor napsal:

      Tak ona zakulisni suskanda slibovala „odchozene“ utkani, aby se nemuselo jet znova do Prahy, takze se tem lidem ani nedivim… Nakonec ovsem to byly jen reci a vule vyhral tam byla 🙂 Letos byla ta vrchni ctyrka uplne nekde jinde, sekundovalo jim snad ke konci sezony jen future a otroky, takze zadne prekvapeni se bohuzel nekonalo… Jen doufam, ze Chodov ponizi Tatran, a ze si FBC vezme ponauceni a angazuje konecne trenera, ktery je florbalove schopen hracum neco nabidnout, jelikoz z predchodu pres stredni pasmo, mezihry a presilovek bolely oci…

Napsat komentář

*