19. 3. 2013 Superliga (15) KOMENTÁŘŮ

Boleslav po třech letech v semifinále! Panterům osm gólů nestačilo

 



Mladá Boleslav je v semifinále! Čekání na postup přes první kolo play off trvalo Středočechům tři roky. Billy Boys vyhráli v pátém utkání série nad Otrokovicemi v šíleném utkání 9:8. Pantery opět setnul Petr Novotný.

Panteři se zlobí. Zápas rozhodla velmi sporná přesilovka. Pět minut před koncem odpískali sudí Večeřovi faul na Novotného a bek Panterů šel sedět na trestnou. Cestou se mu ještě sám kapitán domácích omluvil. Považoval verdikt rozhodčích za přísný. Jenže v přesilovce to byla právě Novotného střela z vrcholu formace, který skončila v šibenici Michajlovičovy brány.

Panteři vsadili na power play, ale ještě jednou od Novotného inkasovali, tentokrát do prázdné klece.

Dohnat dvougólové manko se podařilo v neděli Mladé Boleslavi, Otrokovice ale počin svého rivala napodobit nedokázaly. V hektickém závěru sice Valčík snížil, ale devátý gól už nepřišel.

Panteři přitom mohli litovat promarněných příležitostí. Nagy dvakrát neuspěl při trestném střílení a i přes viditelný úbytek sil dali hosté v Mladé Boleslavi osm gólů.

Jenže únava po psychicky náročném domácím víkendu se na nich podepsala a sami také často lacino inkasovali. Na pátý zápas přijeli také bez dvojice trenérů.

I proto měla Mladá Boleslav jednodušší práci. Vítězství ale naproti příliš nešla a diváci trnuli do posledních sekund.

Čtyřikrát z pěti případů skončil záaps mezi Mladou Boleslaví a Otrokovicemi rozdílem jednoho gólu. Na zápasy ale vyhráli Billy Boys a zahrají si semifinále. Sejně jako před třemi lety proti Vítkovicím.

Mladá Boleslav – Panthers Otrokovice 9:8 (3:2, 2:3, 4:3)
Branky: 8. Křenek (Salát), 8. Gwuźdź (Ekl), 19. Křenek (Salát), 21. Bouška (Novotný), 33. Bouška (Novotný), 44. Gwuźdź (Křenek), 53. Bouška (Fojta), 57. Novotný (Křenek), 60. Novotný (Kadlec) – 2. Valčík (Ťopek), 9. Ďopan (Koňařík), 25. Petřík (Koňařík), 37. Koňařík (Ťopek), 39. Sovják, 46. Koňařík (Večeřa), 55. Sovják (Vaněk), 60. Valčík (Vaněk). Rozhodčí: Dolanský, Sýkora. Vyloučení: 3:2. Diváci: 326.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • pavel pavel napsal:

    Jsem rad, ze udavaci a psychopati vypadli! Budu prvni, kdo az uvidim nekde Nagyho do nekoho kopat, Sovjaka nekoho urazet a Konarika zurit, poda podnet DK

    • Stanley napsal:

      Hej buď trošku soudnej aspoň. Kdyby to udělal kdokoliv jinej na Novotnýho, tak si Boleslav stěžuje taky.

  • pavel pavel napsal:

    A taky jejich divaci patri do klece! Doufam, ze se chovani a sproste urazky budou na svazu resit! Pokuta je málo!

  • :) napsal:

    No zrovna v Boleslavi jsou slušní fanoušci…

  • Petr Čuhel napsal:

    Tolik vulgárních urážek jako v sobotu Na Štěrkovišti jsem dlouho neslyšel…

  • Diváci napsal:

    A co je na tom, že diváci dávají najevo svoji nespokojenost? Dyť je to sport ne? V hokeji, fotbale a v jiných sportech tohle není? Jen v Boleslavi a jiných pražských klubech diváci zatleskají pouze pokud padne gól. Jinak mrtvo 😀 to jsou fanoušci jak víno teda. Atmosféra na bodu mrazu.

    • pavel pavel napsal:

      ano, fanoušek je dobrá věc, ale vše má své meze. Resp. jestli chceme bitky v hledišti, vulgární a rasistické projevy a kulturu srovnatelnou s fotbalem a hokejem. Pojďme si nadávat, buďme vulgární, agresivní (jeden z Vás málem vběhl nalitý na hřiště)!

      • orfa napsal:

        Specielně pro pavla pavla… udavači a psychopati??? Nevím, ve kterém týmu chodí hráči na disciplinární řízení a odtud odchází s podmínkou na 3 zápasy. Možná, že spíš někteří hráči by se měli zavírat do klecí, místo fanoušku. To jen tak na úvod. Jinak diváci dávají průchod svým emocím tzn.: když jsou spokojeni, fandi svému tymu, když ne, tak také fandi svému tymu, ale především nadávají na soupeřův tým a také na rozhodčí. Ano přiznávám, nadávek na sobotním florbalovém utkání bylo hodně… někteří fanoušci by opravdu nemohli kandidovat do časopisu: Fanda roku 2013, ale už je to proste tak. Jestli fanoušci nadávají vulgárně, či nikoliv, to už je ryze jejich soukromá záležitost, takže si nemyslím, že má cenu tady někoho moralizovat o používání sprostých slovíček. Jak už jinak bylo správně podotknuto v předešlém příspěvku… Je to proste sport… a na sportu se fandí, ne sedět na zadku a tleskat jak v divadle. Bitky v hledišti a rasistické projevy??? Proč? To jsem ještě nikde na florbalu neviděl a to už se na něj divám docela dlouho a navíc můj zadek je o něco opálenější, než ten tvůj, takže bych si toho asi všiml mezi prvními (PS: nadávka: Ty žlutá k…o, není hanlivá poznámka na naše milé asijské spolubratry, ale je to směrováno na rozhodčí a je to odvozeno od jejich žlutých dresů, ve kterých pískají). A to, že někdo vběhl MÁLEM nalitý na hřiště??? Tak vběhl tam, nebo ne? Jak jako MÁLEM??? Myslím, že MÁLEM se tam stalo víc věci…. Takže doufám pavle pavle, že jsi jeden z těch Fans, co bere věci s nadhledem, humorem a hlavně objektivně hodnotí situace a ne ten, co jen neustále brečí a v diskuzích musí mít vždy poslední slovo…;-)

      • Jura napsal:

        Pokud si hráči sami pletou florbal s hokejem, tak se nelze divit, že se i fanoušci klubů začnou chovat jako na hokeji. A tam je agresivnější chování bohužel normální. Kolikrát jsme při zákeřných faulech skandovali: ,,My nechceme hokej!“? A nebylo to nic platné.
        A Novotného rychlá písemná omluva? Kolik lidí kteří ho vidí už takovou dobu hrát věří že byla úpřimná? Tedy kromě vlastních fandů. Dobře ví co dělá mimo hru a zrak rozhodčích a dělá to pořád. Jenže teď to zaregistrovaly kamery, tak se z něj do rozhodnutí DK stal ,,Mirek Dušín“. Nechutné.

  • Beda napsal:

    Jestli se má na florbale fandit tak, jak to předváděli někteří podroušení fanoušci v sobotu na naší hale, tak tam už nebudu chodit! Chci tam brát své dvě děti a nechci, aby poslouchali primitivní, opilé a nesoudné osoby, které sami nic nedokázali, ale v davu jsou silnější jeden, než druhý! Sám Panterům fandím a v sobotu jsem se styděl!!!Fandit ano, ale svému týmu a ne nadávat a chovat se jako hovado!

  • Fan napsal:

    Hlavně tohle je úplně nepodstatné , ber děti do dětského kroužku když ti to vadí OMG ???

Napsat komentář

*