Třinec dokázal ve druhém kole play-down zaznamenat první výhru v letošní sezoně. Formu si tak Třinečtí načasovali v ten správný čas. Ve Znojmě srovnali stav série na 1:1, a to zejména výkonem v nedělním zápase.
7. 4. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bude to hodně těsné, míní Curney

 



V něm Třinec, vyjma prvních minut, neustále hájil své vedení. „Druhý zápas nám vyšel dobře. Pro nás začala sezona až teď. Proti Havířovu jsme moc šancí neměli, ale teď jsou naše šance mnohem větší, což se také potvrdilo,“ pronesl sniper Třince Jiří Curney.

Ten o víkendu opět táhl svůj tým a ve třetím zápase byl opět ústřední postavou Ocelářů. „Splnili jsme si to, s čím jsme do Znojma přijeli. Konečně jsme se dočkali výhry a můžu vám říct, je to parádní pocit,“ neskrývala své nadšení bezprostředně po druhém zápase hvězda utkání.

Nyní se série stěhuje do Třince, kde jsou na programu další dva duely. A půjde o všechno. „Určitě nečekám, že by výsledky byly takové jako v prvních dvou zápasech,“ mínil Curney a dodal.

„Zápasy se Znojmem v sezoně daly jasně najevo, že to bude velká bitva. Bylo to vždy o branku a podobný scénář očekávám i v dalším průběhu. Nebude to nic jednoduchého. Oba celky se na to pořádně připraví a budou rozhodovat maličkosti.“

Foto: Archiv www.florbal.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*