Až budete v tabulce extraligových týmů hledat FBC Pepino Ostrava, budete hledat marně. Florbalové Pepino je totiž minulostí. Klub, který dlouhá léta patří ke špičce extraligy, sice zůstal, ale nyní nese nový název. Jmenuje se FBC Bix Ostrava.
16. 9. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pepino už není, je z něj Bix

 



„Na začátku září nám Pepino vypovědělo smlouvu kvůli tomu, že jsme neuvedli název firmy v jednom z tiskových materiálů,“ uvedl šéf ostravského klubu Rolf Franke. „Deset let jsme budovali značku, která má ve florbalovém světě zvuk. A teď už je to historie. Ale musíme se s tím smířit. Už rok jsem v komunikaci s firmou cítil, že zájem není takový.“

Ostravskému klubu tak vznikly nemalé problémy. „Vždyť už jsme měli připravené nové dresy, které nás stály dvě stě tisíc,“ upozornil Franke.

Jenže bez partnera ostravský florbalový klub nezůstal dlouho. Jednoho výrobce kondomů vystřídal jiný. „Ujala se nás firma Bix, což je taky značka kondomů,“ podotkl Franke a v žertovném duchu dodal: „Vždycky jsme pro všechny byli šprcky a šprcky budeme i dál. Florbal je sport mladých a firma Bix věří, že našim prostřednictvím osloví širokou obec, celou mladou generaci.“

A Franke věří, že tak, jak se ujalo spojení FBC Pepino Ostrava, ujme se i název FBC Bix Ostrava. „Nějakou dobu to sice potrvá, ale určitě si všichni zvyknou. Není to spolupráce jen na dva roky,“ uzavřel Franke.


Autor: Viktor Černík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*