16. 11. 2013 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

VIDEO odhalilo herce. Faul to byl, stojí si za svým Novotný. Snad se zastydí, soptí Pardubice

 



(VIDEO)Je to florbalový génius. Jenže… Petr Novotný na sebe tentokrát upozornil jinak. V Pardubicích sehrál na konci zápasu pokleslou hereckou kreaci, která bohužel možná ovlivnila zápas.

Mladá Boleslav veze z východu Čech vítězství 8:7. Jenže není to úplně sladké vítězství. Poslednímu gólu předcházela komická situace. Petr Novotný po kontaktu s Filipem Bahníkem předvedl pád na palubovku, za který by se nestyděl kdejaký majitel Českého lva. Nastala mela, emotivní hádka Pardubic s rozhodčími a Bahník putoval na trestnou lavici. Po nařízeném trestném úderu padl gól na 6:8.

[youtube]http://youtu.be/czEBeqOtJwU[/youtube]
VIDEO: JAKUB GREGORCZYK
SESTŘIH PRO FLORBAL.CZ: ŠTĚPÁN ČERNÝ

Nepřehlednou situaci vyjasnilo až video. „Vlastně jsem to, jak to sehrál, viděl taky až z videa. Ale všichni se začali rozčilovat, protože to ze strany rozhodčích byl dost mizerný zápas,“ říká pardubický gólman Jan Pipek. „Zkrátka jsme šli do čtyř s tím, že se rozehrávalo asi 3 metry před naším brankovištěm. Sám Novotný to rozehrál doprava a Curney to dal po zemi z první do brány,“ dodává.

Pardubičtí ještě stačili snížil na 7:8, na vyrovnání už jim ale nezbyl čas. „Možná tahle věc zápas nerozhodla, dostali jsme i jiné hloupé góly. Ale jinak jsem mu to video chtěl poslat. Nakonec jsem vychladl. Je trapné, co udělal. Doufám, že mu to někdo pustí a on se trochu zastydí,“ přeje si Jan Pipek.

Petr Novotný ale přesto tvrdí, že pardubické vyloučení bylo oprávněné. „To, že jsem nadzvedl nohy, neznamená, že to nebyl faul. Všichni vědí, jak Bahník hraje, že spoustu soubojů dohrává. Tady za mnou přiběhl přes celé hřiště a úmyslně do mě vrazil,“ říká mladoboleslavský útočník k situaci, po které následovalo Bahníkovo vyloučení.

Radim Křenek, Petr Novotný a Jiří Curney

Radim Křenek, Petr Novotný a Jiří Curney

Jenže proč taková herecká etuda? „Je to prostě nešťastnej zlozvyk, který mám z fotbalu. Že jsem to přihrál, za to se neschovávám. Ten pád měl určitě vypadat úplně jinak,“ dodává Novotný.

Pardubice začaly video se zákrokem na Novotného ještě večer šířit po internetu a dokonce jej poslaly na adresu šéfa komise rozhodčích.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • David Marek napsal:

    Dohrávání bylo celý zápas z obou stran, tak nelži ty baletko. Rozhodčí byli tragičtí taky na obě strany. Viz přesilovka Bolky 5:3 za vymyšlenou vzdálenost a následné dohrání, které sice faul bylo, na druhou stranu to byla věc, která od začátku zápasu nechávala rozhodčí chladné a najednou to písknou. Celý zápas chodíš brečet za rozhodčíma a pak po nich chceš, aby za tento „““faul“““ bylo uděleno pět minut. Viz například, když sis připravoval míček na standardku, ujel ti z florbalky a začal ses rozčilovat, že ti ho pardubický hráč ukopl. Fakt komediant.

Napsat komentář

*