Junioři pomalu míří se svou přípravou do finále. Už v květnu čeká juniorskou reprezentaci světový šampionát ve Finsku. Tam budou česká lvíčata obhajovat stříbro z posledního Mistrovství světa. Už příští sobotu se tak v Praze uskuteční jednodenní soustředění před přípravným turnajem v Poslku.
21. 1. 2009 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Junioři znají nominaci na soustředění

 



V Praze by se měli mladí florbalisté zaměřit zejména na útočnou fázi. Protože právě tu by měli pilovat na přípravném turnaji v Polsku, který se uskuteční začátkem února. U našich sousedů by měli junioři porovnat síly s domácím výběrem, reprezentanty Švýcarska, Lotyšska, Norska a Slovenska.

Na polský Polish Cup je přitom nominováno už pět lidí. Vlček, Houbal, Suchánek, Tokoš a Juhaňák mají své místo jisté a soustředění se nezúčastní. „Tito hráči hrají právě příští sobotu extraligová utkání se svými kluby,“ vysvětlil reprezentační kouč Rudolf Škubal.

Šanci tak dostanou další hráči. A to i ti s rokem narození 92 na svém kontě. Ze všech hráčů, jenž budou na pražském soustředění, pak vzejde závěrečná donominace.

Nominace na soustředění:

Brankáři: Bauer Lukáš (Tatran Střešovice), Mück Lukáš (FbŠ Bohemians), Peštál David (Bulldogs Brno).

Obránci: Böhm David (FBC Liberec), Farkaš Tomáš (TJ VHS Znojmo), Knotek Jiří (Bulldogs Brno), Podhráský Michal (SSK Future), Princ Vlastimil (SSK Future), Rákosník Tomáš (Tatran Střešovice), Štegl Adam (Tatran Střešovice), Ullmann Filip (Tatran Střešovice).

Útočníci: Blažek Martin (Spartak Pelhřimov), Gertner Jaroslav (USK Slávie Ústí nad Labem), Gwuzdz Radek (FBK Sokol Mladá Boleslav), Hájek Lukáš (TJ Sokol Ostrava Zábřeh), Hrubý Vít (1. SC SSK Vítkovice), Jankulár Petr (1. SC SSK Vítkovice), Jelínek Petr (Sokol Pardubice), Louvar Jan (FBC Kladno), Olšiak Jan (Tatran Střešovice), Ondrůšek Tomáš (Bulldogs Brno), Tyl Miloš (Torpedo Havířov), Žydel Robin (FBC Ostrava).

Foto: Olli Laukkanen


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*