Česká juniorská reprezentace si dokráčela na přípravném turnaji Polish Cup pro vítězství. Jako jediná nepoznala v turnaji hořkost porážky a z pěti zápasů ztratila pouze jediný bod. A to v prvním utkání se Švýcarskem. V posledním svém vystoupení zvítězili čeští hráči v československém derby poměrem 6:1.
8. 2. 2009 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Česká lvíčata si podmanila Polsko

 



Už před utkáním bylo jasné, že v případě výhry budou čeští florbalisté slavit vítězství v turnaji. A od první minuty si šel celý tým za svým. V šesté minutě otevřel skóre vítkovický sniper Tokoš a o tříbrankový náskok z první třetiny se postarali zejména Juhaňák s Princem. První jmenovaný totiž do konce první sirény dvakrát skóroval právě za asistence Vlastimila Prince.

Druhá část nebyla ze strany českého celku tak vydařená. Prohrál ji 0:1 a vypadalo to, že hala v polském Babimostu ještě uvidí pěkné drama. Ale v poslední třetině to byl už zase český celek, který diktoval tempo. Třemi góly stanovil konečné skóre a může se radovat z turnajového prvenství.

Jedna ze závěrečných prověrek českého týmu před květnovým Mistrovství světa ve Finsku se vydařila a trenéři Škubal s Mrázkem mohou být spokojení. Ohlédnutí za polským turnajem s reprezentačními trenéry Vám přineseme během zítřka.

Kompletní výsledkový servis a tabulku najdete zde.

Výsledkový servis:

Slovensko – Česká republika 1:6 (0:3, 1:0, 0:3)

Branky: 24:15 Branislav Buchta (Matej Hlávka) – 05:47 Martin Tokoš (Jan Olšiak), 12:21 Jiří Juhaňák (Vlastimil Princ), 16:13 Jiří Juhaňák (Vlastimil Princ), 41:26 Robin Žydel (Lukáš Bauer), 46:10 Josef Žižka (Roman Houbal), 55:43 Petr Jankulár (Tomáš Ondrušek).

Vyloučení: 1:1 (Vít Hrubý) (bez využití)

Rozhodčí: N.Guphert – R.Servpdop

Nejlepší hráči: Marek Vlásek – Robin Žydel

Diváci: 40

Foto: Olli Laukkanen


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*