Závěr přípravného období mají před sebou čeští junioři. Na konci dubna je čeká přátelský dvojzápas s reprezentací Švýcarska. Oba duely se odehrají v Zuchwilu. Na tyto klání nominovalo trenérské duo Škubal – Mrázek celkem dvacet hráčů a dva brankáře.
29. 3. 2009 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Junioři se chystají na poslední prověrku

 



Největší měrou se na složení reprezentačního kádru podílejí týmy Vítkovic a Brna. Ostravský celek má na seznamu hráčů hned pět svých jmen. Brno pak o jedno méně.

Tato nominace by tak měla hodně napovědět o složení týmu, který bude obhajovat stříbrné medaile z Mistrovství světa ve Švýcarsku. Letošní šampionát se koná od šestého do desátého května ve finském Turku a Raiso.

Nominace juniorů:

Brankáři: Lukáš Bauer (Tatran Střešovice), David Peštál (Bulldogs Brno).

Obránci: Martin Blažek (Spartak Pelhřimov), Jiří Knotek (Bulldogs Brno), Michal Podhráský (SSK Future), Adam Štegl (Tatran Střešovice), Filip Ullmann (Tatran Střešovice), Vojtěch Vlček (1. SC WOOW Vítkovice).

Útočníci: Jan Daler (Bulldogs Brno), Radek Gwuzdz (FBK Sokol Mladá Boleslav), Jiří Juhaňák (Torpedo Havířov), Roman Houbal (TJ VHS Znojmo), Vít Hrubý (1. SC WOOW Vítkovice), Petr Jankulár (1. SC WOOW Vítkovice), Pavel Jankulár (1. SC WOOW Vítkovice), Martin Tokoš (1. SC WOOW Vítkovice), Jan Olšiak (Tatran Střešovice), Tomáš Ondrušek (Bulldosg Brno), Vlastimil Princ (SSK Future), Miloš Tyl (SSK Future), Josef Žižka (TJ VHS Znojmo), Robin Žydel (FBC Pepino Ostrava).

Foto: Olli Laukkanen


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*