Další ročník libereckého turnaje Gold Cup je minulostí. V neděli na něm triumfoval národní tým juniorů, když během šesti zápasů dokázal svým soupeřům nasázet pětačtyřicet branek a inkasovat pouze patnáctkrát.
6. 9. 2010 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Tempo libereckému Gold Cupu diktovali mladíci

 



Svěřenci trenérského dua Škubal – Mrázek v turnaji ztratili pouze v zápase s Libercem. V úvodním duelu s ním remizovali 3:3. „Turnaj byl pro nás skvělou prověrkou. Přeci jenom jsme nastupovali proti vyspělým mužům a bylo vidět, že extraligové týmy jsou už sehrané,“ začal trenér Radomír Mrázek.

Junioři se prezentovali v Liberci hodně útočnou hrou, která slavila úspěch. „I přes neproměněné šance jsme dávali dost branek, což je pozitivní. Kluci to zvládli skvěle. Plnili to, co jsme po nich chtěli,“ dodal reprezentační kouč.

Česká lvíčata ve finále narazila na vítěze elity B Panthers Liberec, se kterými se vypořádala poměrem 9:1. Na své konto si tak připsala tučnou odměnu ve výši deseti tisíc korun. „Uvidíme, co s těmi penězi uděláme. Rozhodnutí necháváme na ČFbU. Zřejmě to padne na nějaké další výlohy reprezentace, ale zazněl i návrh dát to na vozíčkáře,“ uzavřel Mrázek.

Jeho svěřence čeká do startu MS v roce 2011 ještě hodně nabitý program. Zúčastní se EFT ve Finsku a turnaje v Polsku. V termínové listině ale mají i několik přátelských zápasů na domácí půdě se slabšími soupeři a těsně před MS “teambuildingový“ sraz.

Foto: Olli Laukkanen


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*