Jediným úplným nováčkem v reprezentačním týmu mužů pro blížící se turnaj čtyř zemí Euro Floorball Tour ve Švédsku je střešovický útočník Aleš Hlavička. Mezi dvacítkou nominovaných je polovina hráčů z kádru prosincového světového šampionátu.
6. 4. 2009 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Trnavský nominoval na švédské EFT

 



„Ten tým je složený z několika skupin hráčů. Jsou tam jednak florbalisté, kteří už dříve v reprezentaci působili a v poslední sezoně měli velmi dobrou formu a myslím, že by měli dostat šanci prokázat, že jim reprezentační dres není vzdálený. Bereme pak sebou i méně ostřílené hráče, a aby to bylo vyvážené, tak i několik starších zkušených borců,“ vysvětluje Trnavský složení týmu.

Ve výběru jsou tři krajánci ze Švýcarska. Chybí však jméno možná největší současné hvězdy Aleše Zálesného, který v současné době hraje finále play-off za Tigers Langnau.
„Aleše znám velmi dobře a vím o jeho kvalitách. Když jsme se v průběhu letošní sezony spolu bavili, tak mi říkal, že by si rád odpočinul,“ vysvětluje nový kouč reprezentace fakt, že největší star ze země sýrů tentokrát bude v reprezentačním dresu absentovat.

Brankáři:

Jan Barák (Chodov)
Tomáš Kafka (Tatran)

Obránci:

Marek Deutsch (Tatran)
Milan Garčar (Tatran)
Tomáš Chrápek (Pepino)
Aleš Jakůbek (CG Curych)
Michal Kotlas (Brno)
Jan Jelínek (Vítkovice)
Milan Tomašík (Vítkovice)

Útočníci:

Radim Cepek (Rychenberg)
Ondřej Fojta (Mladá Boleslav)
Milan Fridrich (Tatran)
Aleš Hlavička (Tatran)
Michal Jedlička (Tatran)
Petr Novotný (Mladá Boleslav)
Petr Salát (Liberec)
Petr Skácel (Pepino)
Vojtěch Skalík (Rychenberg)
Tomáš Sladký (Vítkovice)
Dan Šebek (Future)

Reprezentační tým sehraje od pátku 24. dubna do neděle 26. dubna v LF Areně ve švédském městě Pitea tři zápasy. Úvod obstará duel s domácím týmem, v sobotu se Češi střetnou se Švýcarskem a turnaj zakončí duelem s Finy.

Foto: Šárka Rojková


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*