Radomír Mrázek. Foto: Štěpán Černý Radomír Mrázek. Foto: Štěpán Černý
19. 1. 2015 Český pohár (0) KOMENTÁŘŮ

Mrázek se vrací na střídačku! Buldoci s ním budou bojovat o pohár

 



Den před finále Českého poháru je zřejmé, že brněnští Buldoci nastoupí do boje o trofej s nečekanou posilou. Na střídačce bude s dvojicí Jan Kadlec – Rostislav Kohút stát i bývalý kouč Vítkovic Radomír Mrázek, na kterém si Mladá Bolelsav v bojích o medaile v podstatě pokaždé vylámala zuby!

To, že brněnský klub s Radomírem Mrázkem spolupracuje, je známá věc. „Je to tak, že je oficiálně konzultantem pro trenéry A-týmu. Před sezonou jsme se dohodli na externí spolupráci,“ říká šéf brněnského klubu Miroslav Mikšl.

Že Mrázek bude na střídačce týmu ve finálovém utkání poháru ale potvrdit nechtěl. „Nevím o ničem. Ale pokud by tam byl, nebude to nic proti naším představám,“ tvrdí Mikšl.

Konkrétnější už byl trenér Jan Kadlec. „Je to plánovaná záležitost. Jsme domluvení, že čím víc bude sezona gradovat, tím víc budeme v užším kontaktu. Finále Poháru je první příležitost,“ říká šéf brněnské střídačky.

Ani Radomír Mrázek tajemství neskrýval. „Je to tak, budu na střídačce. Dostal jsem od trenérů nabídku a neodmítl jsem,“ přiznal serveru florbal.cz.

Bude to jeho první účast v ostrém florbalovém utkání od 17. října 2013. Když tehdy vítkovická krize gradovala a tým prohrál v derby s FBC Ostrava, rozhodl se odejít. Nyní se vrací, ale v jiném klubu.

„Je to jasné, že se těším. Ale nebude to pravidelnost. Je to teď lehčí tím, že Opava je blízko,“ přiznává Radomír Mrázek. „Brno zatím ještě trofej nemá a možná by to mohl být i psychologický faktor,“ myslí si.

Na střídačce ale bude, aniž by absolvoval jediný trénink. „Hráči vědí, že tam budu, s trenéry komunikujeme. Snad to bude dobré,“ usmívá se.“ Brno je ve finále poháru už počtvrté a pokaždé odešlo poraženo. Teď to zkusí s mužem, který dlouhá léta byl u brněnských proher ve čtvrtfinále extraligy. Ale také s trenérem, který už Český pohár dokázal vyhrát s Vítkovicemi.

Zápas Technology Mladá Boleslav – Bulldogs Brno začne v úterý v Opavě ve 20.30.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*