Florbalisté Panthers Otrokovice Florbalisté Panthers Otrokovice
18. 9. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Otrokovice získaly nového partnera a pozmění název

 



Otrokovičtí Panthers vstoupí do nového extraligového ročníku s novým generálním partnerem a obměněným názvem. Florbal v Otrokovicích se totiž rozhodla podpořit firma Hu-Fa Dental podnikající v oblasti zásobování stomatologických ordinací a laboratoří. Nový název klubu ze Zlínska tak zní Hu-Fa Panthers Otrokovice.

Takový krok může přinést do otrokovických řad optimismus. Klub získal finančního partnera, o kterého se bude od nynější sezony moci opřít. Firma Hu-Fa Dental sídlí přímo v Otrokovicích a ve městě se rozhodla zůstat i jako sponzor.

Ředitel firmy Pavel Veit si od společného úsilí slibuje i vzestup mládeže. „Sponzoring panterů bereme jako podporu úspěšného otrokovického klubu a současně jako podporu na přivedení většího počtu mladých dětí k florbalu a aktivnímu životu,“ řekl o nové součinnosti. „Věřím, že vzájemná spolupráce bude mít dlouhodobější charakter,“ doufá Veit.

Sám má k florbalu velmi kladný vztah. „Florbal jsem si párkrát vyzkoušel v mládí, když tady v Česku byl v začátcích. Jako divák se na něj dívám velmi rád a moc se mi líbí,“ dodal.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*