22. 9. 2012 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Na výzvědách ve Švýcarsku. Start švédské ligy českýma očima

 



Mezi třemi tisíci diváky byli na společné premiéře švýcarské a švédské ligy i čeští zvědové. Prostředí, kde se v prosinci budou hrát i zápasy mistrovství světa, otestovali a poslali i recenzi na slavnostní premiéru švýcarské i švédské ligy.

Do Švýcarska není na evropské poměry daleko. Přesto, pokud budete plánovat cestu na mistrovství světa, tak vězte, že se dá ujet v jednom zápřahu.

„Cesta do Bernu a zpět nám trvala 2 x 10 hodin. Byl to zápřah, ale jinak to byla super akce,“ říká Petr Fořt, který se vybavil fotoaparátem a kamerou.

Před zápasem startu švédské superligy byl duel Wileru a Langnau. „Škoda výkonu hráčů Langnau, kteří za stavu 6:4 měli šanci na další snížení a zdramatizování zápasu. Jenže fyzicky úplně odešli a nechali si „nasypat“ pět branek během deseti minut…,“ mrzelo české fanoušky.

Mika Kohonen prměňuje nájezd v zápase Warberg – Storvreta

Švédská liga byla následně hlavním menu. „Hra Storvrety se musela líbit, zaslouženě Warberg porazila, i když ani ten nehrál špatně. Jenže, když Storvreta rozjela brankostroj, už to šlo těžko zastavit,“ říká Petr Fořt.

Poslední recenze je na prostředí Wankdorfhalle, kde odehrají zápasy základní skupiny domácí Švýcaři, ale třeba i Slovensko. „Z mého pohledu to není špatná hala, ale trpí několika bolestmi. Sedačky jsou vysoko nad hrací plochou a výhled ruší zábradlí. Je to tam docela stísněné, malé prostory pro diváky a zdálo se nám, že nebyla úplně účinná klimatizace,“ dodávají čeští florbaloví zvědové.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*