Eliška Krupnová prožila dost možná životní večer. Foto: Per Wiklund - perwiklund.se
22. 10. 2015 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Fantastická Krupnová zůstává nohama na zemi. Je to práce celé naší pětky, říká

 



Eliška Krupnová prožila výborný den. Proti Jönköpingu si připsala hned sedm bodů, když se třikrát trefila a na další čtyři trefy přihrála. V rozhovoru pro Florbal.cz si pochvaluje práci celé formace, ve které nastupuje, a zdůrazňuje, že je třeba brát zřetel hlavně na týmový úspěch.

Byl to večer, který už možná nikdy nezažije. Pixbo bylo v roli favorita a potvrdilo ji do puntíku, utkání totiž vyhrálo 16:1. „Zápas se mi celkově vydařil. Nejvíce tomu pomohl asi první rychlý gól, kdy jsem dostala skvělou přihrávku před bránu od Sary Helin, se kterou hraji v podstatě od prvního tréninku v létě a hrozně mně to pomáhá,“ popsala Krupnová, která v čase 2:57 otevřela gólový účet utkání.

Do konce první třetiny stihla ještě branku a přihrávku. „Z mého druhého gólu jsem měla zvlášť radost, protože jsem se konečně prosadila při přesilovce. A třetí gól padl z rychlého protiútoku,“ dostala se až ke gólu, který upravil skóre na 15:1.

Na konečných 16:1 dala branku Krantz, opět za asistence Krupnové. „To, že se mi zápas tak vyvedl, je ale zásluha celé naší pětky, protože jsme si šance vytvářely a proměňovaly,“ pochvaluje si spolupráci. „Odnášet si sedm bodů do kanady je příjemné, ale cením si i těch tří týmových,“ nezapomíná, že je součástí týmu.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*