4. 12. 2012 Zahraničí (3) KOMENTÁŘŮ

VIDEO: Kdo zpívá lépe? Rusové nebo Tatu? Troufli byste si na to taky?

 



Co se stane, když selže technika? Přichází čas na improvizaci a odvážné kousky. Na mistrovství světa florbalistů si hymny zazpívali sami hráči. Byli lepší Rusové, nebo Finové?

Slavnostní nástup, borci míří do arény v kouřových efektech, svítí lasery. Za chvíli začne další zápas mistrovství světa. Po aplausu diváků žádá hlasatel o klid, zazní hymny. Rusové se chytnou kolem ramen a… čekají… Proběhnou desítky trapných sekund a vše bere do rukou speaker zápasu.

S mikrofonem jde ke kapitánovi Anatoliji Bykovovi a naznačuje, že ruskou hymnu bude muset odzpívat on sám.

Následuje překvapení: Bykov neváhá a začne zpívat! A s ním celá „sbornaja komanda“. Alexandrovci z florbalistů sice nebudou, ale ruskou národní píseň zvládli parádně!

Finové se třesou, bude hrát alespoň jejich státní melodie? Kdepak! Kapitán Mika Kohonen ale mikrofon odmítá a speakera posílá za Tatu Väänänenem. Ukazuje se, že ví, proč. Hráč s číslem 21 je výborný zpěvák.

Jeden z nejlepších florbalových obránců světa do mikrofonu zapěje finskou hymnu se ctí! Spoluhráči ho nechali vyniknout, sami příliš hlasivek nepřidali, Väänänen ale zvládá vše s bravurou a zdraví diváky, kteří mu tleskají.

Trapas se nekonal. Dobrá inspirace, co říkáte? Zazpívá nám někdy hymnu nějaký český sportovec? Kdo by na to měl?


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • slunce napsal:

    tak tohle byla fakt dobrá improvizace!
    to by mě zajímalo, jestli by se tohle událo třeba na fotbalovém MS. A Tatu Väänänenem fakt obstojně! 😉

  • jarouš napsal:

    Teda ta organizace letos těm pastevcům nějak vázne. Tady tohle, problémy s časomírou a ti kameramani a režiséři jsou snad nalití.

  • Sestricka napsal:

    Tak z toho vazne mrazi.:) Borci jsou oba dva! Kapitan Rusu, ze se toho nebal a s tymem nezavahal a Tatu je fakt dobrej! Palec nahoru. Musela to byt uzasna atmosfera.:)

Napsat komentář

*