6. 12. 2012 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Nedostáváme najíst, láteřil Pass. Estonce letos vyřadilo Slovensko

 



Před dvěma lety málem hráli semifinále. Estonci měli Čechy skoro na lopatě a nakonec i přes prohru na nájezdy byli za hrdiny. Tentokrát ale zůstali zklamaní, vyřadilo je Slovensko. A Roman Pass si nebral servítky a promluvil otevřeně.

Estonce načala už remíza se Slovenskem. „Bylo to obrovské zklamání. I když jsme věděli, že Slováci jsou lepší než v kvalifikaci, ve které jsme je porazili. Bylo to hrozné!“

Tým, který na minulém šampionátu málem vyřadil ve čtvrtfinále Čechy, byl bez energie. „Chcete slyšet důvod? Jídlo! Podlamují se nám nohy, nedostáváme najíst. A to myslím vážně! Máme na hotelu jen snídani a pak večeři. Co chcete dělat? Švédové jedí 6x denně. Necítím se fit,“ stěžoval si bek Estonců.

Nakonec měl jeho tým přece jen postup ze skupiny do čtvrtfinále ve svých rukou až do posledního zápasu. Musel by ale se Švýcary prohrát o méně než o 4 góly. Před dvěma lety by se mu to možná i podařilo. Jenže asi opravdu neměl sílu. Prohra 3:14 znamená pouze boje o umístění.

Švýcarsko je prostě drahá země a méně bohaté federace na dostatečný komfort ubytování nemají. A to je Roman Pass jedním z těch, kteří si na živobytí vydělávají právě v zemi pod Alpami…


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*