Logo MND už je na dresech vinohradských hráčů. Foto: Facebook SKV Florbal Lukáš Gregor v dresu Vinohrad. Foto: Facebook SKV Florbal
16. 1. 2016 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Vinohrady mají nového partnera! Podporovat je bude těžební společnost MND

 



Vinohrady na další tři roky podepsaly smlouvu s těžební společností MND, která se tak stává jejich generálním partnerem. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

„Nároky na zabezpečení našeho klubu působícího jak v mužské superlize, tak v extralize žen za poslední dobu velice narostly. Již dlouhou dobu jsme se proto snažili najít silného partnera, který by nám pomohl tyto nároky splnit,“ popsal snahu vinohradského klubu jeho prezident Luděk Pokorný.

„Jsme rádi, že se nám povedlo přivést partnera, jehož jméno má opravdu velkou váhu a který nám dále pomůže v naší snaze budovat dlouhodobě stabilní klub se silnou členskou základnou. Takový klub, který může a bude působit v těch nejvyšších patrech českých florbalových soutěží,“ okomentoval příchod nového partnera Pokorný.

Sokol Královské Vinohrady má v současné době oba své elitní týmy v nejvyšších soutěžích. Jak muži, tak ženy se však pohybují na nižších příčkách. Logo nového generálního partnera mohli diváci vidět na dresech vinohradských hráčů už během pondělního televizního utkání se střešovickým Tatranem.

MND a. s. (Moravské naftové doly) je akciová společnost zabývající se těžbou ropy a plynu. Historie společnosti sahá až do roku 1913. Od roku 2010 je jejím vlastníkem investiční skupina KKCG, pod kterou patří také např. Sazka, Fischer, 1188 či OPAP. Od roku 2014 působí společnost MND a.s. na trhu prodeje plynu pro domácnosti a maloodběr (pod obchodním názvem Plyn z první ruky) a na trhu prodeje elektřiny.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*