Mladá Boleslav nedala Otrokovicím šanci a sérii ovládla suverénně. Foto: Facebook Florbal Mladá Boleslav Mladá Boleslav nedala Otrokovicím šanci a sérii ovládla suverénně. Foto: Facebook Florbal Mladá Boleslav
14. 3. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Suverénní Boleslav si pohlídala postup, Otrokovice zdolala 6:1

 



Florbalisté Mladé Boleslavi si v poklidu dokráčeli pro postup. Ve Zlíně, kam se otrokovičtí Panthers kvůli televiznímu utkání přesunuli, triumfovali 6:1 a jako první celek si zajistili účast v semifinále. Dvěma góly se na rozhodující výhře Středočechů podílel navrátilec Pavel Bouška.

Druhý tým základní části byl od začátku aktivnější. První gól však vstřelil až těsně před první přestávkou, skóre otevřel Novotný. V prostředním dějství hosté navýšili svůj náskok. Ze středu se prosadil Fojta a třetí gól přidal po dělovce od mantinelu Pavel Bouška.

Boleslavští už si výhru nenechali utéct, ve třetí části ještě rozšířili svůj náskok a ačkoliv David Rytych přišel v 54. minutě o druhou nulu v sérii, mohou být svěřenci Jana Pazdery spokojeni. Do semifinále prošli v nejkratší možné době. Mají tak možnost vyladit pro nadcházející boje přesilovky, proti Otrokovicím totiž hned dvě nevyužili.

Kouč Jan Pazdera může být s rychlým postupem svého týmu spokojen. Foto: Florbal Mladá Boleslav.

Kouče Středočechů Jana Pazderu může těšit rychlý postup. Foto: Florbal Mladá Boleslav.

Čtvrtfinále Tipsport superligy:

Panthers Otrokovice – Florbal Mladá Boleslav 1:6 (0:1, 0:2, 1:3)
Branky: 54. Jurčík (Kostka) – 18. Novotný, 31. Fojta, 36. P. Bouška (Salát), 41. Tad. Chroust (J. Bouška), 54. Pluhař (J. Bouška), 59. P. Bouška (Novotný). Rozhodčí: Svrček, Waliczko. Vyloučení: 2:0. Bez využití. Diváci: 290. Konečný stav série: 0:4.

Hvězdy zápasu:
*** Ondřej Fojta
** David Rytych
* Petr Novotný


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*