Buldoci postupují do semifinále. Foto: Martin Dvořák Buldoci postupují do semifinále. Foto: Martin Dvořák
18. 3. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

4 góly Klokana Šárky nestačily, do semifinále jde Brno!

 



Brno po roce opět postupuje do semifinále mužské nejvyšší soutěže! Buldoci stejně jako loni přehráli Bohemians, v dnešním zápase zvítězili na hřišti soupeře 7:5 a vyhlížejí soupeře pro boj o Superfinále.

Po středečním domácím vítězství měli Buldoci v těsné sérii navrch. A po první třetině jasně kráčeli za postupem. Skóre otevřel hrdina minulého utkání Jiří Koutný a po něm přidal rovnou dva góly David Coufal.

Trenér Bohemians Michal Jedlička ale své svěřence o přestávce zjevně nabudil a na hřišti to bylo znát. V čase 33:01 už Jakub Šárka svým druhým zásahem v utkání vyrovnával na 3:3 a o vítězi musela rozhodnout třetí dvacetiminutovka.

Ani ne minutu po jejím zahájení poslal Brno po individuální akci do vedení Radek Krajcigr a hosté si už do konce utkání náskok vzít nenechali. Vítěznou trefu obstaral necelé 4 minuty před koncem zkušený Petr Kadlec. Svým čtvrtým gólem v utkání vykřesal naději pro domácí „básník“ Šárka, hattrick ale chvilku nato dovršil i hostující Coufal a definitivně rozhodl o postupu Buldoků.

Bohemians stejně jako loni skončili ve čtvrtfinále. Buldoci budou čekat, zda si je ve výběru soupeřů zvolí vítěz základní části Chodov nebo zbudou na své loňské přemožitele z Mladé Boleslavi.

Výsledek čtvrtfinále Tipsport superligy:

BOHEMIANS – BRNO 5:7 (konečný stav série: 2:4)


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*