Patrik Dóža a Martin Koutný. Foto: Florbal Chodov
31. 8. 2016 Pohár mistrů (6) KOMENTÁŘŮ

Chodov zveřejnil třicítku jmen pro Champions Cup

 



Český mistr se už začíná pomalu chystat na podzimní Champions Cup, který se uskuteční ve švédském městečku Boras. Kouč Chodova David Podhráský proto zveřejnil širší nominaci, která čítá celkem 30 jmen. Mezi nimi nechybí zkušené opory i mládí.

Na soupisce týmu z Jižního Města jsou skutečně i někteří dorostenci, kterým mezinárodní regule dovolují start mezi dospělými, ačkoliv v superlize ještě za seniorský A tým nastupovat nemohou.

„30 hráčů je poměrně hodně, takže jsme tam některé hráče zařadili spíše motivačně, byť jejich šance odcestovat do Švédska je naprosto minimální. V tuto chvíli máme jasno tak o 15 hráčích, kteří, pokud se nezraní, do Švédska pojedou. Dalších osm až deset hráčů bojuje o zbylých pět míst a definitivní rozhodnutí padne po víkendovém FAT PIPE CUPu,“ řekl pro chodovské stránky trenér David Podhráský.

Chodov se Poháru mistrů zúčastní poprvé v historii a v úvodním kole narazí na norský Greåker IBK, vítěze kvalifikačního turnaje. Jestliže Pražané přes norského soka postoupí, čeká je švédský mistr Storvreta. Konečná nominace bude zveřejněna 9. září.

Širší nominace pro Champions Cup 2016:

Brankáři: Barák, Mück, Šantora.

Obránci: Běloch, Bouša, Hušek, Jelínek, Jirásek, Kotlas, Pražan, Procházka, Sklenář, Strnad, Sýkora.

Útočníci: Diviš, Dóža, Eremiáš, Fiala, Chmelíček, Kašovský, Koutný, Maxa, Plíhal, Pražák, Řezáč, Strachota, Tyl, M. Vávra, T. Vávra, Vošta.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Ondřej Bachtík napsal:

    sakra…

    • Bachťa jsem já! napsal:

      Někdo se tu za mě opět vydává, už mě to přestává bavit!
      Bachťa jsem já a Chodov na Poháru mistrů pozná že jim chybí kanonýr mého typu, který se dokáže prosadit v podstatě z jakekoli pozice na hřišti včetně obranného rohu zády do hřiště

  • Fandík napsal:

    Co to je za článek koho to zajímá ?????

  • Včelka napsal:

    Fandíku, tak sem napiš zajímavější článek ! Třeba budeš mít větší úspěch a více komentářů..

    • Johny napsal:

      Uprimne,do tricitky se vleze v podstate kazdy,kdo na Chodove umi drzet hokejku a dobehne aspon do pulky hriste….nejakou informacni hodnotu muze mit tak leda ta finalni dvacitka.

  • Milanius21 napsal:

    Doufam, ze tahle nominace zavre usta vsem posmevackum a malovercum!

Napsat komentář

*