8. 3. 2013 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Před koncem základní části SSL 2/2

 



Poslední kolo SSL rozhodne o postupujících do play-off i o týmech, které příští sezónu v nejvyšší soutěži neuvidíme. 

Granlo BK

7. místo, 40 bodů, skóre 132:137

Téměř jisté play-off měli florbalisté Granla na konci ledna. Vše se ale rychle obrátilo a letošní nováček tak bude o svou pozici v nejlepší osmičce bojovat až do posledního kola. K postupu stačí týmu kapitána Johana Samuelssona dva body z domácího utkání s Dalenem.

Poslední zápas: IBK Dalen (doma)

Caperio/Täby

8.místo, 40 bodů, skóre 131:140

Stejně jako Granlu i Caperiotäby stačí z posledního utkání dva a zajistí si postup do další fáze soutěže. V následném čtvrtfinále by si jej za soupeře pravděpodobně zvolil jeden z dvojice Falun – Storvreta.

Poslední zápas: Warberg IC (venku)

AIK Innebandy

9. místo, 38 bodů, skóre 124:117

Pokud chtějí florbalisté AIK do play-off, musí v posledním zápase zdolat Mullsjӧ. Za předpokladu , že Caperiotäby nezíská v posledním duelu ani bod, bude na postup stačit AIK i výhra v nastaveném čase.

Poslední zápas: Mullsjӧ AIS (venku)

FC Helsingborg

10. místo, 35 bodů, skóre 130:147

Tým z jihu Švédska přišel o postupovou naději v předchozím kole. Do závěrečného utkání, tak můžou jít florbalisté FC s čistou hlavou. Ani případný neúspěch totiž nezhorší jejich pozici po základní části.

Poslední zápas: Linköping (doma)

Mullsjӧ AIS

11. místo, 23 bodů, skóre 117:142

Přestože mají hráči Mullsjӧ jistou účast v SSL i v příštím ročníku, budou v posledním kole hájit svoji 11. pozici před Jönköpingem. Jejich souboj s AIK bude hodně sledovaný, neboť hostující tým má stále naději na postup do play-off.

Poslední zápas: AIK Innebandy (doma)

Jönköping IK

12. místo, 21 bodů, skóre 114:164

Těžkou pozici má před závěrečným zápasem Jönköping, který ještě není definitivně zachráněn v nejvyšší soutěži. Čeká jej totiž zápas na půdě Pixba, které si jistě bude chtít ze zápasu odnést všechny tři body. Ke stoprocentní záchraně musí Jönköping zvítězit minimálně v prodloužení.

Poslední zápas: Pixbo Wallenstam IBK (venku)

Tyresö Trollbäcken

13. místo, 19 bodů, skóre 114:153

Tyresö bude mít v zápase proti Falunu nůž na krku. Jedinou možností jak zachránit ligovou příslušnost je porazit druhý celek tabulky v základní hrací době a zároveň doufat, že Jönköping nezíská v zápase proti Pixbu více než jeden bod.

Poslední zápas: IBF Falun (doma)

Karlstad IBF

14. místo, 12 bodů, skóre 113:196

Důstojně se budou chtít rozloučit s nejvyšší soutěží florbalisté Karlstadu, kteří v domácím prostředí přivítají vedoucí celek a obhájce titulu Storvretu. Ani jednomu celku už v podstatě o nic nejde, dá se tedy očekávat klidné utkání.

Poslední zápas: Storvreta IBK (doma)


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*