2. 8. 2013 Zahraničí (6) KOMENTÁŘŮ

Dóža už dostal v Pixbu svůj dres! Bude hrát s 66 na zádech

 



Patrik Dóža se dočkal! Švédské Pixbo ho oficiálně představilo jako novou posilu. Český mladík oblékl tradiční dres s červenými pruhy a usmál se do objektivů fotoaparátů. Jeho nová mise naplno začíná!

Dóža se rozhodl pro odchod do švédského klubu po konci sezony a na předměstí Göteborgu už si vydobyl slušný kredit. „Je to hráč, co velmi dobře čte hru. Uvidíme, jak se zapojí do kombinace,“ říká trenér David Jansson.

Dóža má za sebou dvě vynikající sezony na Chodově, se kterým vyhrál český pohár a nakonec si zahrál i Superfinále. Švédsko je pro něj výzvou. „Chci hrát co nejlepší florbal a Pixbo je pro mě ten správný klub,“ říká.

Oficiálně ho přivítala sportovní ředitelka klubu Kristina Landgren Carestam, nicméně prostředí v Pixbu už Patrik Dóža znal z častých návštěv Göteborgu. „Jednoduše je to hráč s velkým potenciálem a jsme rádi, že má i ambice a předpoklady hrát v národním týmu. Myslím, že se u nás ještě zlepší,“ řekla bývalá trenérka švédské reprezentace.

„Myslím, že opravdu může být velkým překvapením letošní sezony. Ale bude to hlavně na něm. Uvidíme, jak se přizpůsobí opravdu velkému tempu ligy,“ dodává David Jansson.

Čeští fanoušci budou moci vidět Patrika Dóžu v dresu Pixba už na blížícím se Czech Open. Na soupiscečeský talent figuruje, i se svým oblíbeným číslem 66.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*