11. 1. 2014 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Mullsjö doma opět neprohrálo, Granlo si odvezlo devítigólový příděl

 



Florbalistům Mullsjö se poslední dobou v domácím prostředí daří. Z posledních 4 utkání na svém hřišti vždy odcházeli jako vítězové a z 12 možných bodů jich získali 11. Dnes na svém hřišti zdolali Granlo 9:4.

Souboj 7. a 6. celku tabulky měl být vyrovnanou partií. Nicméně domácí vedli po 2 třetinách jasně 7:1 a bez větších potíží kráčeli za 3bodovým ziskem. Hosté dokázali utkání zkorigovat až v závěrečné třetině.

Za Mullsjö se prosadilo hned 7 různých střelců. „Je dobře, že máme dostatek hráčů, kteří se umějí v útoku prosadit“, řekl trenér domácích Mikael Hill serveru innebandymagazinet.se. „Dnes jsme hráli o dost lépe v obraně než v předchozích zápasech. S hrou na vlastní polovině jsme měli poslední dobou problémy a jsem rád, že dnes obrana fungovala spolehlivě. Byl to pro nás důležitý zápas, protože kdybychom dnes prohráli, Granlo by se nám v tabulce vzdálilo už na 7 bodů, takto jsme se něj opět bodově dotáhli,“ dodal Hill.

Před utkání podepsal novou dvouletou smlouvu kapitán Adam Fransson. Opora zadních řad Mullsjö k podpisu řekla: „Rozhodování bylo snadné. Letos hrajeme dobře, bojujeme o play off a vůbec se každý rok zlepšujeme. Očekávám, že tento trend bude pokračovat.“

Výsledek:
Mullsjö – Granlo 9:4 (4:1, 3:0, 2:3)
Branky:
9. a 35. Hadelund, 19. a 36. Lindqvist, 3. Ganevik, 6. Hedlund, 24. Van Keppel, 45. Ferraresi, 48. A. Fransson – 47. a 59. Nilsberth, 13. P. Fransson, 60. Samuelsson Střely na branku: 21:23. Diváci: 1071.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*