Denisa Ratajová s Tiltu Siltanen pobavily Finsko. Foto: Repro YouTube
13. 10. 2017 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

VIDEO: Finsko se baví! Ratajová se Siltanen předvedly obrácený rozhovor

 



SB-Pro neprožilo ideální vstup do sezony, ale dobrá nálada jeho šatnu zjevně neopustila. Důkazem toho je rozhovor mezi Denisou Ratajovou a brankářkou Tiltu Siltanen, ve kterém si obě prohodily řeči. Nejprve se tak Siltanen ptá Ratajové v češtině, následně si obě spolubydlící strany vymění. Od české univerzálky si tak ve vtipném duchu poslechnete, co má ráda na novém trenérovi nebo proč se do Finska vrátila.

Před znakem SB-Pro stojí univerzálka Denisa Ratajová a brankářka Tiltu Siltanen, proběhne úvodní znělka a přivítání. Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, kdyby vzápětí brankářka finského národního týmu nevytáhla papír a nezačala zpovídat Ratajovou – dlužno podotknout, že velmi dobře – v češtině.

„Je to tvá třetí sezona v SB-Pro, proč ses vrátila zpět do Finska?“, zní úvodní dotaz. „V předešlých sezonách jsem neměla žádnou welcome party, takže jsem se rozhodla svůj výlet ve Finsku prodloužit. Navíc by to chtělo zlato a myslím si, že už je čas,“ odpovídá Denisa Ratajová.

Video vzniklo jako upoutávka na pohárové utkání s TPS Turku, ze kterého přišel před sezonou do klubu hlavní trenér. „Mám na něm ráda jeho úsměv, jeho tréninky jsou ve velkém tempu, navíc se nebojí během zápasu něco vytknout se zvýšeným hlasem,“ popisuje nového kouče Denisa Ratajová.

Vzápětí se role vymění, takže můžete posoudit, jak jde Ratajové finština, a navíc porozumíte také odpovědím finské brankářky, které jsou pomocí titulků přeloženy.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*