O2 arena. Foto: Flickr Český florbal
2. 11. 2017 Mistrovství světa (0) KOMENTÁŘŮ

Český florbal zveřejnil ceny vstupenek na MS 2018 v Praze

 



Příští rok 1. prosince vypukne v Praze Mistrovství světa mužů. Český florbal odtajnil ceny vstupenek jednotlivých balíčků na zápasy v O2 areně a na Podvinném mlýně. Volný prodej vstupenek začne na jaře po rozlosování šampionátu, předprodej pro registrované členy již za měsíc.

První šanci koupit vstupenky na domácí mistrovství budou mít čeští příznivci florbalu již v prosinci.

„Jsem rád, že už v prosinci můžeme všem registrovaným členům českého florbalového hnutí nabídnout speciální výhodu, a to exkluzivní předprodej části vstupenek na MS 2018,” říká prezident Českého florbalu Filip Šuman.

Po udělení výjimky od Mezinárodní florbalové federace jsou dopředu známé dny, kdy bude hrát český výběr. Ceny balíčků jsou rozděleny do čtyř kategorií, včetně možnosti VIP Upgradu.

„Přestože příjmy ze vstupného budou jedním ze zásadních zdrojů financování šampionátu, věřím, že nastavená cenová úroveň bude pro české florbalisty příznivá. Namátkou například blok tří zápasů ve skupině – včetně českého – bude stát do horního patra O2 areny od 350 Kč, permanentka na čtyři dny základních skupin tamtéž od 890 Kč ,” dodává Filip Šuman.

Ceník vstupenek. Foto: Český florbal


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*