Lenka Cupráková v souboji u mantinelu. Foto: Flickr IFF
7. 12. 2017 Reprezentace žen (5) KOMENTÁŘŮ

VIDEO: Jedlička s Cuprákovou po prohře s Finskem

 



Jan Kratochvíl pro vás zpracovává nejen glosy, ale také videorozhovory, především se slovenským týmem. Proto vám po smolném čtvrtfinále s Finskem přinášíme ohlasy kouče Michala Jedličky a Lenky Cuprákové. 

Michal Jedlička

Lenka Cupráková


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Jimmy napsal:

    Smolné čtvrtfinále??? Bylo to krásné čtvrtfinále, ve kterém Slovenky udělaly z papírově jednoznačného mače pěknou bojovnou podívanou. Ale pokud se podíváme na držení míčku nebo poměr střel, 30:11 tak bych neřekl, že to byla pro Slovenky nějak smůla (tím nechci snižovat jejich odvážný výkon).

  • Glosátor napsal:

    Úžasný zápas, kdy Sloveny byly schopné ustát silový florbal Finek, držet s nimi krok i fyzicky…
    Smekám před trenérským triem Bedla, Mára a Karol, svou poctivou práci určitě odvedl i kondiční Dan Hejret.

  • comment napsal:

    Tady jde vidět, jak se nesmyslný hon na Bedlu ze strany Unie nevyplatil. Kde mohly naše holky dneska být pod jeho vedením… Tak snad jim teď bude dobrej a tu repre mu dají.

    • Standa napsal:

      Vybavuju si kauzy, kdy Bedla svým velmi „živým“ a „pestrým“ vyjadřováním zpříjemňoval život všem okolo během zápasů. Avšak nyní se Bedla choval na lavičce Slovenska docela jinak. Viděl jsem u něj nadhled, hecování, uklidňování emocí, Fair-play gesto.

      Toto nebyl ten Bedla z před pár lety.

      Toto byl člověk, který prošel trenérským vývojem. Zpočátku velmi ambiciózní a agresivní, nesmlouvavý k jakýmkoli pochybením ze všech stran. Nyní stále ambiciózní, ale už korektní top-trenér preferující aktivní florbalovou podívanou … thumb up.

      Tím chci říct, že si myslím, že to, co se stalo jak se strany Unie, tak ze strany Bedly, bylo nakonec velmi prospěšné pro Bedlu samotného a věřím, že pro jeho trenéřinu bohužel nutný vývoj.

      Kdyby se choval v první třetině při těch vyloučeních stejným způsobem jako při jeho počátcích na střídačce Bohemians, první třetinu by nedotrénoval (leda tak přes mobil a TV).

      • Petr napsal:

        To, že má nadhled a udrží se jako trenér na mezinárodní úrovni ještě bohužel stále neznamená, že si své emoce nevylívá na svých zelenobílých svěřencích. Tam se toho zase tolik nezměnilo. I když jistý progres tam je, tak povahu u dospělého chlapa zcela předělat nejde.

Napsat komentář

*