Michal Jedlička povede tým Slovenska na domácím šampionátu. Foto: Flickr IFF Michal Jedlička . Foto: Flickr IFF
24. 1. 2018 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Jedlička má jasno, prodlouží si působení u Slovenek. Nebylo co řešit, říká

 



Michal Jedlička má o svém dalším mezinárodním působení jasno. Od slovenského svazu dostal návrh smlouvy, který akceptoval, a tak povede minimálně další dva roky ženskou reprezentaci Slovenska. Od pátého nejlepšího týmu světa tak neodejde k české ženské reprezentaci, kde se všeobecně má za to, že patřil do užšího výběru kandidátů.

Zájem na pokračování byl z obou stran a nyní je jasno: populární kouč Michal Jedlička zůstane u slovenské ženské reprezentace. Hráčky si jej oblíbily a po nabídce tamního svazu neváhal. „Jednání bylo korektní a především má vedení slovenského florbalu zájem o mé služby, dostal jsem slušnou nabídku, a tak nebylo co řešit,“ říká Michal Jedlička v komuniké SZFB.

Jedličkovo setrvání zároveň ještě více otevírá dveře k české ženské reprezentaci pro Saschu Rhynera. Český Florbal již oficiálně oznámil, že švýcarský kouč a dosavadní asistent Miroslava Janovského je jeho první volbou a předseda komise reprezentace David Zlatník by v těchto dnech měl dolaďovat podmínky spolupráce.

Z dalších slov vyplývá, že zájem z české strany tak intenzivní nebyl. „Byla to jediná oficiální nabídka, kterou jsem dostal, a ostatní byly pouze spekulacemi,“ odmítá. „Je pro mě obrovským závazkem pokračovat v nedokončené práci, která mě těší a naplňuje,“ slíbil na Slovensku.

Jeho cíle se nemění. „Chceme se usadit v TOP 5 a postupně se probojovat mezi nejlepší čtyři týmy na světě,“ zakončil Michal Jedlička.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*