Prvoligový school match přilákal do ochozů přes šest stovek diváků. Foto: FB Hurrican Karlovy Vary Prvoligový school match přilákal do ochozů přes šest stovek diváků. Foto: FB Hurrican Karlovy Vary
11. 2. 2018 1. liga (0) KOMENTÁŘŮ

School match v Karlových Varech přilákal do ochozů 671 diváků!

 



V letošní sezoně uspořádali „školní zápas“ v Superlize například Bohemians nebo Česká Lípa. Nyní se ke stejné akci odvážili v prvoligových Karlových Varech. Odměnou jim byla vysoká návštěva a vítězství 10:5 nad Chomutovem.

Po přestřelce v úvodní třetině si slovo vzali domácí a v prostřední části nasázeli Chomutovským čtyři branky. Definitivní potvrzení triumfu Hurrican pak přišlo v první půlce závěrečného dějství, kdy Karlovarští šli do vedení 10:2. Hosté ještě v závěru výsledek alespoň zkorigovali. „Základem úspěchu bylo ubráněné oslabení 5 na 3 ve druhé třetině a eliminování nejlepších hráčů soupeře,“ vyjmenoval příčiny domácího vítězství karlovarský trenér Petr Pánek.

Do Haly míčových sportů se vměstnalo 671 diváků, což je rekord základní části 1. ligy. „Jsem rád, že se nám povedlo pokořit divácký rekord v základní části. Byli jsme mile překvapeni, že každý třetí žák měl připravený transparent,“ chválil akci manažer klubu Lukáš Grundler.

„Na school match jsem se hodně těšil a splnil moje očekávání. Každý zápas před hodně diváky je pro nás, hráče, motivací se ukázat. Pištící a křičící školáci nám vytvořili výbornou atmosféru, ve které nešlo pomalu slyšet vlastního slova. Myslím, že hlavě díky skvělé divácké kulise jsme vyhráli poněkud jednoznačně. Konečně se nám podařilo proměnit vyloženě šance a dát hodně branek. Doufám, že si hodně dětí najde znovu cestu na náš zápas anebo se přihlásí do náboru Hurrikánů,“ řekl po utkání kapitán karlovarského klubu Jakub Černý.

Foto: FB Hurrican Karlovy Vary

Foto: FB Hurrican Karlovy Vary

Dohrávka 15. kola 1. ligy:

FB Hurrican Karlovy Vary – Florbal Chomutov 10:5 (3:2, 4:0, 3:3)
Branky:
17. a 48. Klápa, 22. a 43. Zouzal, 27. a 38. Jaroš, 4. Novotný, 5. Macek, 32. Vavro, 51. Pruner – 8. Fiala, 16. Šafařovský, 54. Šarša, 56. Kučera, 60. Kopp. Diváci: 671.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*