Filip Langer snižoval na 2:3. Foto: Per Wiklund, www.perwiklund.se Filip Langer snižoval na 2:3. Foto: Per Wiklund, www.perwiklund.se
24. 2. 2018 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

VIDEO: Filip Langer se poprvé trefil v SSL! Gólem pomohl k výhře Pixba v prodloužení

 



Šestnáctiletý Filip Langer si připsal svůj první gól ve švédské nejvyšší soutěži. K míči se dostal po presinku v útočném pásmu a střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři Kodeljovi z Örebra šanci. Svojí premiérovou brankou za Pixbo snižoval na 2:3 a pomohl tak svému týmu k otočení skóre. Pixbo sice o náskok přišlo, nakonec se ale radovalo v prodloužení z výhry 6:5.

Mladý český útočník se trefil během svého čtvrtého zápasu ve švédské Superlize. Do šance se dostal po presinku spolu s Martinem Östholmem a Andreasem Hörbergem. Po vyběhnutí do středu hřiště skóroval prudkou střelou zápěstím.

Filip Langer má na svém účtu i dvě branky v juniorské soutěži během dvou zápasů a 8 bodů si připsal v první divizi za čtyři utkání. Další zápas čeká Pixbo ve středu od sedmi hodin, kdy se utká v atraktivním souboji s Falunem. Utkání můžete sledovat na stanici NOVA Sport.

Filip Langer a Martin Ojaniemi. Foto: Per Wiklund

PIXBO WALLENSTAM – IBF ÖREBRO 6:5p

Branky: 39. Milesson, 42. LANGER, 46. Ojaniemi, 50. Calebsson, 51. Wahlgren, 61. Henriksson – 8. Jirebeck, 9. ?, 37. Hellqvist, 55. a 56. Palmén. Diváci: 350.


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*