Denisa Ratajová slaví finský titul. Foto: Jarmo Koskela
22. 4. 2018 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

VIDEO: Neskutečný úspěch, jsem hrdá na celý tým, hodnotí hrdinka Ratajová

 



Denisa Ratajová se v sobotu stala třetí českou florbalistkou, která se může pyšnit titulem z finské nejvyšší soutěže žen. Do společnosti Daniely Kreisingerové s Hanou Koníčkovou se dostala vítěznou brankou na 3:2, kterou její SB-Pro porazilo odvěké rivalky z SC Classic. V původním rozhovoru pro finský portál Pääkallo.fi se vyznala ze svých bezprostředních emocí.

Hartwall Arena je pro českého sportovního fanouška velmi dobře známým sportovištěm, vždyť jsme hokejovým národem. V sobotu po obědě slavila také Denisa Ratajová, která v přesilové hře vstřelila vítěznou branku na 3:2. „Jen jsem stála před brankou a dostala opravdu dobrou přihrávku, poté už jsem se jen snažila trefit branku,“ popsala situaci ze svého pohledu.

Ke svému momentálnímu stavu těžko hledala slova. „Je to neuvěřitelný pocit, euforie. Jsem neskutečně pyšná na celý tým, za ten způsob, jakým jsme následně bránily, protože jsme věděly, že Classic určitě zkusí se zápasem něco udělat,“ usmívala se.

Po zisku zlatých medailí s Vítkovicemi tak dokázala zvítězit také ve Finsku. „Minulý rok jsem na sobě cítila, že jsem možná spokojenější s bronzem než se stříbrem. Opravdu moc jsem chtěla tuto sezonu získat zlatou medaili. Je to obrovský úspěch a je neuvěřitelné, kam až jsem dokázala s tímto týmem dojít,“ zakončila Denisa Ratajová.

 


Video si přesuňte zhruba na čas 2:14:00


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*