Lucie Cholinská (vlevo) míří z Olomouce do Vítkovic. Foto: Repro YouTube
19. 6. 2019 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Olomouc přichází o další oporu, Lucie Cholinská zamířila do Vítkovic

 



Olomoucké florbalistky přichází v tomto přestupním období o druhou výraznou oporu. Po odchodu brankářky Martiny Frankové do Ivanti Tigers se s Hanou loučí také útočnice Lucie Cholinská, která nově posílí mistryně z Vítkovic. Olomouc má zároveň jistotu, že v jeho brankovišti bude pokračovat Lenka Kubíčková.

Lucie Cholinská zatím odehrála v extralize dvě kompletní sezony a vůbec poprvé opouští domovský oddíl FBS Olomouc. „Věříme, že svou touhou florbalově se zlepšovat a něco dokázat, spolu s dovednostmi, které již má, se ještě více herně rozvine a stane se zanedlouho jedním ze základních článků naší sestavy,“ zhodnotil novou akvizici trenér Jiří Velecký v klubové tiskové zprávě.

Ve Vítkovicích dostane možnost navázat na úspěšnou spolupráci s hlavním trenérem reprezentace juniorek Tomášem Martiníkem, pod jehož vedením získala na posledním juniorském světovém šampionátu bronzovou medaili.

Současně s příchodem Cholinské se prodloužilo působení brankářky Lenky Kubíčkové v brankovišti FBS. Oba oddíly podle tiskové zprávy nyní hledají formu jejího působení na Hané.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*