Martin Tokoš. Foto: Per Wiklund Martin Tokoš v reprezentačním dresu. Foto: Per Wiklund
26. 6. 2019 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Reprezentace se v červenci sejde na soustředění, ve výběru nechybí Tokoš

 



Širší kádr české reprezentace čeká druhá akce v novém cyklu. V Hostivicích národní tým absolvuje ve druhém červencovém týdnu soustředění. Kouč Petri Kettunen do nominace vybral kromě osvědčených jmen i čtyři nováčky. Celkově čítá seznam třicet hráčů do pole a tři brankáře.

Ve výběru nechybějí krajánci Marek Beneš, Matěj Jendrišák, Ondřej Němeček, Ondřej Vítovec, Daniel Šešulka, Lukáš Veltšmíd a Ondřej Svatoš. Největší zastoupení mají Vítkovice, které na reprezentační akci vyslaly hned sedm hráčů. Tatran dodal pět florbalistů, Boleslav čtyři a Chodov s Ostravou tři.

Stejně jako v květnu i nyní figuruje v nominaci také Martin Tokoš, který před nástupem Petriho Kettunena patřil k tahounům reprezentace, ale na prosincovém světovém šampionátu absentoval. První reprezentační akce čeká brankáře Sparty Martina Beneše, vítkovického Ondřeje Firdu, novou posilu střešovického Tatranu Martina Pánka a juniorského mistra světa Pavla Sládečka.

Kvůli osobním důvodům se ze soustředění omluvil ostravský útočník Michal Sládek, v nominaci ho nahradil Jakub Kolstrunk.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Komentáře nejsou povoleny.