Lukáš Pešat a Jakub Haša se radují. Otrokovice vyhrály druhé utkání v řadě. Foto: Panthers Otrokovice Lukáš Pešat a Jakub Haša se radují. Otrokovice vyhrály druhé utkání v řadě. Foto: Panthers Otrokovice
23. 9. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Hattrick vedl v Otrokovicích už 5:2, přesto bere jen bod, byť premiérový

 



Nováček superligy Hattrick Brno dokázal v duelu s otrokovickými Panthers vstřelit pět branek v řadě a odskočil do tříbrankového trháku. Ani to však svěřencům Marka Fiala na výhru nestačilo. Otrokovice ztrátu dotáhly a o jejich triumfu v prodloužení rozhodl Filip Hrabal, který díky vítězné trefě zkompletoval hattrick.

Byli to však panteři, kteří měli lepší vstup do utkání. V 11. minutě zvyšoval Hrabal už na 2:0. Jenže závěr úvodní části patřil Hattricku. Nejprve snížil Jakub Procházka a po něm srovnal na 2:2 Ondráček.

Nováček soutěže pokračoval v dobré hře i ve druhé třetině a díky třem brankám dokázal domácím odskočit. Otrokovičtí se přesto vzpamatovali a od konce druhého dějství si šli za vyrovnáním. Toho se panteři dočkali v 58. minutě. Vykopal přihrávkou z rohu našel volného Pešata a ten se nemýlil. Stejný hráč pak asistoval u vítězné trefy Hrabala v prodloužení.

Hattrick tak dosáhl na premiérový bod v superlize, což se ale vzhledem k vývoji zápasu může zdát málo. „Vstřelili jsme pět gólů po sobě a zápas jsme dostali pod kontrolu. Bohužel jsme nebyli schopni hrát naši hru do konce a soupeř toho využil. Příště musíme lépe pracovat za tak výhodného stavu,“ řekl po utkání asistent trenéra brněnského Hattricku Simon Šiška.

„Nekoncentrovanost ve druhé třetině, polevení v zápase za stavu 2:0, spousta nevyužitých gólových šancí, zhoršená obranná činnost, nedostupování hráčů a bloky střel nás stály bod,“ vyjmenoval kouč Otrokovic Michal Kvapil důvody, které zapříčinily, že panteři nezvítězili už v základní hrací době.

Televizní předehrávka 3. kola:

Panthers Otrokovice – FBŠ Hattrick Brno 6:5 (2:2, 1:3, 2:0 – 0:0) po prodl.

Branky: 2. Pešat (Kvapil), 11. Hrabal (Nehila), 39. Hrabal (Koláčný), 51. Petřík (Nehila), 58. Pešat (Vykopal), 62. Hrabal (Pešat) – 16. Procházka II (Mar. Nagy), 20. Ondráček (Coufal), 31. Ondráček (Coufal), 38. Andrle (Procházka II), 39. Horák (Fuchs). Diváci: 372.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*