Hráčky Ostravy a Ivanti Tigers se utkají ve šlágru kola. Foto: Ladislav Káňa - FBC Ostrava
28. 9. 2019 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Láká souboj Ivanti Tigers s Ostravou a bitva Bohemians s Tatranem

 



Čtvrté pokračování nejvyšší ženské soutěže nabídne především dva atraktivní duely. V tom prvním a jediném sobotním se utkají florbalistky Ivanti Tigers a FBC Ostrava, v neděli pak své síly poměří Bohemians s Tatranem. Zajímavý může být také duel mezi Jičínem a Židenicemi, který naopak čtvrté pokračování soutěže uzavře.

Program 4. kola Extraligy žen:

Ivanti Tigers Jižní Město – FBC ČPP OSTRAVA
Sobota, 16.45, SH Jižní Město
Jak již bylo napsáno, čtvrté kolo otevře jeden z taháků. Zajímavý zápas to bude pro oba týmy: domácí Ivanti Tigers budou jistě chtít odčinit výbuch s Chodovem, Ostrava se pak poprvé v sezoně postaví týmu, se kterým by měla bojovat o čelo soutěže, tudíž dostane možnost ukázat svůj potenciál po utkáních, ve kterých se jí třeba tolik nevedlo. Každopádně je jasné, že na Praze 11 je na co se těšit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy za 3 body

FbŠ Bohemians – Tatran Střešovice
Neděle, 14.00, SH Děkanka
Tatran si během minulého víkendu vyšlápl na Panthers a získal cenné tři body, nyní může ukázat, že jeho nálepka černého koně „zbytku“ startovního pole je oprávněná a povzbudit se před potenciálně zajímavým zápasem s Vítkovicemi. Na druhé straně budou hráčky Bohemians určitě chtít zapomenout na porážku 0:10, která je stála stoprocentní bilanci. Také na Děkance bude na co se dívat.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu za 3 body

FBS Olomouc – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle, 15.00, SH Čajkaréna Olomouc
Jedno ze dvou utkání tohoto kola, kde je favorit jednoznačně daný. Olomouc může pouze překvapit, po výhře v prvním kole naposledy selhala proti Židenicím, Vítkovice zase drží stoprocentní bilanci a jejich ztráta na Hané by byla obrovským překvapením.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

Bulldogs Brno – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Neděle, 17.00, SH SportPoint Brno
Po dvou sympatických výkonech přišla pro Buldočky vysoká porážka s Tatranem a řekněme si upřímně, Chodov není soupeřem, proti kterému by se snadno navazovalo na předchozí povedené výkony. Svěřenkyně Lukáše Procházky jedou do Brna v pozici jasného favorita a svou roli by měly potvrdit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

Panthers Praha – Crazy girls FBC Liberec
Neděle, 17.00, SH ZŠ Rudná
Florbalistky Panthers zaznamenaly v prvních třech kolech už dvě citelné ztráty a proti Liberci musí zabrat, chtějí-li pomýšlet na úspěch v základní části. Liberec se zatím s mladým kádrem trápí a proti Panthers by se teoreticky mohl chytit, větší kvalita je ale na straně domácích.
Tip Florbal.cz:
Výhra Panthers za 3 body

KM automatik FBK Jičín – K1 Florbal Židenice
Neděle, 17.30, Sportovní areál Jičín
Zajímavý duel čtvrté kolo otevře a také uzavře. Židenice povzbuzeny kanonádou proti Olomouci míří na půdu Jičína, který porazil Liberec a dokázal tak statistický fakt, že se mu dlouhodobě daří na soupeře, se kterými v průběhu sezony bojuje o účast v play off. Právě takovým zápasem by měla být bitva s Židenicemi, které ale rozhodně nedají nikomu nic zadarmo.
Tip Florbal.cz:
Výhra Jičína za 2 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*