Milan Garčar je letos střelcem důležitých branek! Foto: ACEMA Sparta Praha, Český florbal Milan Garčar je letos střelcem důležitých branek! Foto: ACEMA Sparta Praha, Český florbal
16. 12. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemians ve 3. třetině ztratili dobře rozehrané derby, v prodloužení rozhodl sparťan Garčar

 



V polovině zápasu 3:1 a po dvou třetinách 4:2. Ani takové vedení však hráčům Bohemians nestačilo k tomu, aby zdolali v televizním derby pražskou Spartu. Ta dvěma góly ve třetí části dotáhla ztrátu a v prodloužení vystřelil výhru matador Milan Garčar.

Klokani působili v první polovině zápasu lépe. Skóre otevřel střelou na přední tyč Jakub Šárka. Na úvodní trefu Bohemians sice odpověděl na opačné straně Kristian Kozák, ve druhé části ale využil přesilovku Matyáš Krebner a o osm minut později se podruhé prosadil Šárka. Bohemka vedla ve 30. minutě 3:1.

A když se o chvíli později prosadil sparťan Michal Pažák, dokázali zelenobílí znovu odskočit o dvě branky. Sparťané si nerozebrali hráče po návratu Krebnera z trestné lavice a Vojtěch Zezulka zakončil rychlou kombinaci střelou do odkryté branky. Sparťané se ve třetí třetině vzchopili a Jakub Kolstrunk s Markem Zouzalem vstřelili krásné góly.

Prodloužení ovlivnilo sporné vyloučení Filipa Formana, který za svůj zákrok obdržel pětiminutový trest. Sedmnáct vteřin před koncem nastaveného času se míček dostal od Jana Marvánka na Milana Garčara a nejzkušenější hráč pondělního duelu rozhodl. Čtvrtá Sparta tak o bod navýšila náskok na páté Bohemians, rozdíl mezi oběma pražskými týmy nyní činí osm bodů.

Televizní předehrávka 18. kola:

FbŠ Bohemians – Sparta Praha 4:5 (1:1, 3:1, 0:2 – 0:1) po prodl.
Branky: 14. Šárka (F. Forman), 22. Krebner (Šebek), 30. Šárka (F. Forman), 37. Zezulka (F. Forman) – 16. Kozák (Pruner), 32. Pažák (Zeman), 45. Kolstrunk (Čermák), 56. Zouzal (Čermák), 65. Garčar (Marvánek). Diváci: 613.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*