Fotbalový komentátor si pozval Marka Beneš do své talkshaw. Foto: Repro Ušák Fotbalový komentátor si pozval Marka Beneš do své talkshaw. Foto: Repro Ušák
4. 2. 2020 Švédsko (0) KOMENTÁŘŮ

Marek Beneš hostem Ušáku Jaromíra Bosáka! Proč si vybral florbal na úkor hokeje a co švédština?

 



Marek Beneš byl hostem známé talkshaw fotbalového komentátora Jaromíra Bosáka. Útočník Pixba pohovořil o své dosavadní kariéře, o angažmá ve Švédsku nebo o tom, jak těžké je skloubit studium práva s vrcholovým sportem.

V úvodní části byla řeč také o hokeji, se kterým Marek Beneš začínal v Letňanech vedle Jakuba Vrány, v současné době působícího v NHL za Washington Capitals. „Když se nad tím zamyslím, tak nechápu, proč jsem si vybral florbal. Rok jsem hrál oba sporty a ve florbale jsem byl strašnej,“ pousmál se útočník Pixba nad klíčovou volbou, která určila směr jeho další sportovní kariéry.

Dále se mluvilo o aktuálním angažmá šikovného útočníka ve Švédsku. „Pracuji dva dny v týdnu a tři dny chodím na švédštinu,“ přiznal český florbalista. Marek Beneš v dosavadním průběhu sezony nasbíral 21 bodů ve 13 zápasech. Po senzačním startu ho trochu přibrzdilo zranění. Liškám se ale týmově velmi daří a jsou za vedoucím Falunem na druhé příčce SSL.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*