Hráčkám Bulldogs a Židenic půjde v předposledním kole základní části o důležité body! Foto: Bulldogs Brno, Český florbal Hráčkám Bulldogs a Židenic půjde v předposledním kole základní části o důležité body! Foto: Bulldogs Brno, Český florbal
22. 2. 2020 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Ivanti Tigers vyváží extraligu do Milevska, prosadí se Bulldogs s Panthers proti favoritům?

 



Předposlední kolo základní části extraligy žen může odpovědět na několik zajímavých otázek. První Vítkovice si jistě do Rudné do Prahy jedou pro Prezidentský pohár, Židenice musí porazit Chodov a doufat v zaváhání Ivanti Tigers proti Bulldogs Brno. Právě mezi Panthers a Bulldogs se přitom rozhoduje o posledním účastníkovi play off.

Program 21. kola Extraligy žen:

FBC ČPP OSTRAVA – Crazy girls FBC Liberec
Sobota, 17.00, ČPP Aréna Ostrava
Po týdnu čeká Liberec další výjezd do Ostravy, přičemž jeho pozice je opět velmi těžká. Ostrava musí živit naději na první místo, tedy potřebuje zvítězit. Upřímně, FBC v této sezoně mělo občas problémy s papírově snadnějšími zápasy, ale bodový zisk Liberce v ČPP Aréně by byl prvotřídní senzací.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy za 3 body

KM automatik FBK Jičín – FbŠ Bohemians
Sobota, 17.30, Sportovní areál Jičín
Jičín má po porážce s Ivanti Tigers definitivní jistotu play down, naopak Bohemians se v posledním kole zadařilo. Pražský tým bude favorit tohoto zápasu, nicméně ve městě pohádek jej určitě nečeká nic snadného.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians za 3 body

Ivanti Tigers Jižní Město – Bulldogs Brno
Sobota, 17.30, SH Milevsko
Ivanti Tigers vyvážejí extraligu žen do své tradiční destinace, tedy do Milevska. V utkání s Bulldogs Brno se tak dá očekávat bouřlivá kulisa, přičemž Bulldogs se zde mohou pokusit získat důležité body v boji o play off, podobně jako Panthers proti Vítkovicím.
Tip Florbal.cz: Výhra Ivanti Tigers za 3 body

FBS Olomouc – Tatran Střešovice
Sobota, 18.00, SH Čajkaréna Olomouc
Olomouc podává v posledních kolech solidní výkony, pro Tatran se tak jednoznačně bude jednat o zajímavou zkoušku před play off. Tatran navíc ještě stále může bojovat o pátou příčku, stejně tak, jako je na stejném bodovém zisku s Bohemians. Olomouc se pak případně může naladit na play down.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

K1 Florbal Židenice – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Neděle, 15.00, MSH Vodova Brno
Židenice budou před utkáním vědět, zda-li ještě mají šanci na čtvrté místo, každopádně je čeká těžká šichta proti Chodovu. Tomu nevyšel minulý víkend a za zmínku jistě stojí také první vzájemné utkání, kde měl Chodov z pozice favorita potíže. Uvidíme, jak to bude nyní.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

Panthers Praha – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle, 15.00, SH ZŠ Rudná u Prahy
Panthers jsou v podobné situaci jako Bulldogs Brno, přičemž budou mít výhodu v tom, že výsledek zápasu Tigers – Bulldogs budou znát. Na druhé straně Vítkovice jistě nebudou chtít nic podcenit a z Rudné si formálně odvézt Prezidentský pohár pro vítěze základní části.
Tip Florbal.cz: Výra Vítkovic za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*