Židenice a Ivanti Tigers čeká čtvrtfinálová série. Foto: Florbal Židencie
1. 3. 2020 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Vítkovice berou z prvního místa Tatran, Chodov jde na Bohemians. Židenicím se splnilo přání v Tigers

 



Střešovický Tatran čeká opět po roce čtvrtfinálová série proti ostravskému týmu. Místo FBC Ostrava se ale tentokrát utká s Vítkovicemi, které si Tatran zvolily z pozice vítězek základní části. Druhý Chodov zůstane v Praze a utká se s Bohemians. Do Rudné pak míří FBC Ostrava, na Židenice zbyl vysněný tým Ivanti Tigers. 

 1.SC TEMPISH Vítkovice (1.) – Tatran Střešovice (6.)
Vzájemné zápasy v této sezoně:
11:4 (Praha) a 8:1 (Ostrava)
Vítkovice si z prvního místa zvolily Tatran, který by měl splnit podobnou roli, jako loni s FBC Ostrava, tedy připravit svému soupeři kvalitní sérii. Už tak trochu „tradičně“ se střetnutí s Vítkovicemi v play off dočká Michaela Marešová, která tentokráte zkusí s Tatranem překvapit favorita.

FAT PIPE FLORBAL CHDOOV (2.) – FbŠ Bohemians (7.)
Vzájemné zápasy:
14:0 a 10:1
Chodov zůstane v rámci čtvrtfinále v Praze. V minulosti už si za soupeře zvolil například Židenice, letos ale vybral cestu přes zelenobílý celek, který v sezoně dvakrát vysoko porazil. Speciální bude série například pro Elišku Vrátnou. Naváží florbalistky Bohemians na dvě vítězství s Ivanti Tigers?

FBC ČPP OSTRAVA (3.) – Panthers Praha (8.)
Vzájemné zápasy:
5:4pp (Ostrava) a 9:23 (Rudná)
FBC bylo ve složité pozici. Mohlo si zvolit buď Panthers, se kterým mělo doma problémy, anebo Židenice, které jim senzačním vítězstvím prakticky vzaly možnost vyhrát základní část. Zvítězila pražská volba a FBC tak čeká cesta do Rudné, kde Panthers sídlí.

Ivanti Tigers Jižní Město (4.) – K1 Florbal Židenice (5.)
Vzájemné zápasy: 
4:3 (Brno) a 10:7 (Praha)
Přání Andrey Dernerové ze zmíněného rozhovoru v Brněnském deníku se splnilo. Židenice se utkají s Ivanti Tigers a tohle může být hodně třaskavá série. V zápasech s Bohemians ukázaly určitou zranitelnost, které určitě budou chtít Židenice využít.

 Partnerem Florbal.cz při volbě soupeřů je portál Onlajny.com.

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*