4. 3. 2020 Vybavení (0) KOMENTÁŘŮ

Moderní florbalové ocenění – trofeje pro skutečné šampiony

 



Radost z vítězství je pro sportovce tím nejsladším ze všech pocitů, u kolektivních sportů jako je právě florbal o to více, že se jedná o radost sdílenou. Aby byla radost opravdu dokonalá, je ale potřeba i vhodná trofej. A právě takové trofeje nabízíme organizátorům profesionálních i amatérských turnajů a soutěží. Jejich vítězové si zaslouží, aby nad hlavu zvedli opravdu moderní, kvalitně zpracovanou a v neposlední řadě krásnou trofej.

Florbal vítězí

Florbal se v posledních letech dere stále agresivněji do užší špičky nejoblíbenějších sportů vůbec. Nejen u nás jej hrají muži i ženy, dospělí i děti všech věkových kategorií. U florbalu se schází kamarádi, hraje se na školách, existuje řada soutěží a turnajů. Právě proto u nás naleznou organizátoři florbalových klání poháry a trofeje pro všechny typy soutěží, mezi kterými si mohou vybrat tu pravou, která nejlépe odpovídá podobě a typovému zařazení daného turnaje. Kromě vlastních trofejí s florbalovými motivy jsou součástí nabídky společnosti Poháry Bauer samozřejmě i medaile, bez jejichž udílení žádný turnaj prostě a jednoduše skončit nemůže.

Kvalita na prvním místě

Trofeje a medaile z nabídky Poháry Bauer jsou vyrobeny ze skla anebo vysoce kvalitního akrylátu, v obou případech je však charakterizuje odolnost a originální vzhled. Ten násobí i UV potisky, jak jinak než s florbalovými motivy. Ty mohou být samozřejmě stylizované do podoby odpovídající jak soutěžení dospělých, tak dětí. O naše trofeje je radost hrát!

Poháry, medaile a trofeje z katalogu společnosti Poháry Bauer budou jejich právoplatným držitelům už navždy připomínat radost nejen z vítězství, ale především z krásných okamžiků strávených u sportu, který milují a s lidmi, kteří jej vnímají stejně jako oni. Florbal si zaslouží jen to nejlepší, proto: „Sportu zdar, a florbalu zvlášť!“


Autor: Poháry Bauer



KOMENTÁŘE

Komentáře nejsou povoleny.