Eliška Krupnová. Foto: Flickr Nacka Wallenstam
11. 5. 2020 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Kapitánka Krupnová podepsala v Pixbu dvouletou smlouvu: Extrémní profesionálka, chválí ji klub

 



Kapitánka národního týmu Eliška Krupnová zůstane další dva roky věrná svému dosavadnímu klubu. S Pixbem prodloužila kapitánka tamního ženského klubu smlouvu a deklarovala jasný cíl: v příští sezoně chci zlato. Pro Krupnovou se bude jednat o šestou a sedmou sezonu ve slavné organizaci.

Z pozice cizinky to měla těžké, etablovala se ale v jednu z nejlepších hráček švédské nejvyšší soutěže a nyní podepsala s Pixbem nový dvouletý kontrakt. „Užívám si obojí, jednak možnost pracovat v Göteborgu, stejně tak, jako v týmu. Myslím si, že máme všechno k tomu, abychom vyhráli příští rok zlato,“ uvedla Eliška Krupnová v tiskovém prohlášení.

Vyjádřila se také k roli kapitánky. „Pozice kapitánky znamená několik extra úkolů navíc, takže ze začátku to chvilku trvalo, než jsem si na roli zvykla a cítila se v ní pohodlně. Pak už je to zábava a jsem vděčná, že jsem dostala důvěru,“ uvedla.

Cíl pro příští sezonu je jasný. „Chci zlato ze Svenska Superligan. Myslím si, že už letos jsme měli dobře našlápnuto do haly Globen, ale bohužel to skončilo, jak to skončilo. Teď už to musíme hodit za hlavu a soustředit se na příští ročník,“ plánuje útok druhé zlato, první má z roku 2016.

Prodloužení smlouvy s kapitánkou potěšilo také vedení Pixba. „Eliška se upsala na další dva roky, což znamená opravdu hodně. Je to extrémní profesionálka a je to lídr, který se prokáže, když je to potřeba. Pro mě osobně je poměrně zábavné pozorovat Elišku v dresu Pixba, když si uvědomím, že jsem ji objevila už v roce 2012 na světovém šampionátu juniorek v Nitře,“ přidala se manažerka Kristina Landgren Carestam.

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*