Anna Bachratá je novou posilou Riders. Foto: Bulldogs Brno Anna Bachratá je novou posilou Riders. Foto: Bulldogs Brno
1. 6. 2020 Ženský florbal - Zahraničí (4) KOMENTÁŘŮ

Nečekaný přesun za hranice: Anna Bachratá posílí ženy Riders, které postupily do NLA

 



Florbalistky Riders, které postupily do nejvyšší švýcarské ženské soutěže na základě krachu Mendrisiotta, budou mít ve svém velmi mezinárodním týmu českou posilu. Stala se jí Anna Bachratá, která tak opouští brněnské Bulldogs.  

V základní části minulé sezony zapsala za Bulldogs 12 bodů a do poslední chvíle je držela v boji o play off, další sezonu ale Anna Bachratá v oranžových barvách nezačne. Ve svých pětadvaceti letech se vydává na zahraniční angažmá, když posiluje tým FB Riders, nováčka nejvyšší švýcarské ženské soutěže.

V Riders by mohla být součástí mezinárodního týmu, vždyť jen v minulé sezoně působilo v týmu finské trio Jenni Timmonen, Aino-Maija Laaksonen a Ilna Autio, Polka Malgorzata Jablonowska, a Němka Katja Timmel.

Riders jsou společně s Zugem jediným týmem, který nepodepsal gentlemanskou dohodu o tom, že v elitních týmech nebudou působit více než tři cizinci, tudíž se všeobecně předpokládá, že v zahraniční cestě bude pokračovat i nadále.

Pro Bulldogs je to druhé výrazné oslabení, už před časem oznámila přestup do FBC Ostrava juniorská reprezentantka Pavlína Bačová.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Petr napsal:

    Pane Mikšl, kam ten klub vedete. Mužský tým v první lize (generační obměna), ženský v extralize bez opor. Na druhé největší město plné pracovních pozic a vysokých škol, je to k zamyšlení.

  • Znalec napsal:

    Tak postupne to bude Hattrick a Buldoci budou neco jako Slavoj Vyšehrad nebo Viktorka Žižkov. Prostě b nebo až C tým…Každý to vidí

  • Denda napsal:

    Máte pocit, že má Hattrick lepší mládež než buldoci?
    Já ne.

  • znalec napsal:

    Mladez nikoho pri hodnoceni vysledku mužů a žen nezajima a jinak: mladez Bulldogs dnes neni lepsi nez mladez Gullivers, Telnice nebo Hattricku. To je celé…

Napsat komentář

*