Hornets z Moosseedorfu lákají do svého týmu posily. Foto: Hornets Regio Moosseedorf Worblental Hornets z Moosseedorfu lákají do svého týmu posily. Foto: Hornets Regio Moosseedorf Worblental
19. 6. 2020 Švýcarsko (2) KOMENTÁŘŮ

Výzva pro české florbalisty! Švýcarský klub ze třetí nejvyšší soutěže láká posily

 



Švýcarský florbalový celek z Moosseedorfu by rád posílil svůj klub o české hráče mířící do zahraničí, a proto zveřejnil výzvu. Hornets působí v 1. lize, tedy ve třetí nejvyšší švýcarské soutěži. V uplynulé předčasně ukončené sezoně obsadili předposlední 11. příčku.

Moosseedorf je čtyřtisícová obec nacházející se v kantonu Bern, tedy v západní části středního Švýcarska. U Hornets před časem působil Čech Ondřej Vaca. „Klub se nachází v příměstské části Bernu, kde má vlastní florbalovou halu. Já osobně jsem bydlel přímo v Bernu, který považuji za příjemné a hezké místo k životu. Nezapomenutelné je plavání v řece Aare, která Bernem protéká, s výhledem na švýcarský parlament,“ poodhalil kulisy zajímavého angažmá.

„Do Švýcarska jsem nepřijel se sportovními ambicemi, přesto jsem v Hornets našel druhý florbalový domov. Klub funguje jako jedna velká rodina, tedy tak, jak jsem to znal z brněnských Gullivers. Nakonec jsem tam strávil čtyři sezony a nejspíš by nezůstalo jen u nich, pokud bych se s rodinou z pracovních důvodů nepřestěhoval jinam,“ dodal Vaca. Výzvu švýcarského celku zveřejňujeme níže v plném znění.

Hrajete florbal a přemýšlíte o přesunu do Švýcarska za prací či za studiem? My z florbalového klubu Hornets Regio Moosseedorf Worblental bychom vám rádi nabídli místo v našem prvoligovém týmu. Je pro vás naše nabídka zajímavá? Prosím napište nám email na adresu international@hornets.ch.

Těším se na vaše zprávy!
Hornets Regio Moosseedorf Worblental


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Kimchi napsal:

    Může tady takhle dát inzerát i český klub?

  • Ole napsal:

    Oho, tak zkusíme taky inzerát. Pokud si chcete zahrát nižší soutěže v Pardubicích – už tuhle neděli v 17. hodin Haga try out (nebo po domluvě jindy). Více informací na webu Haga Pardubice.

Napsat komentář

*