Jiří Uher bude nově hlavním trenérem žen Bulldogs Brno. Foto: Bulldogs Brno
23. 7. 2020 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Škubal přechází k dorostencům, ženy Bulldogs povede bývalý kouč reprezentace juniorek Uher

 



Trenérskou změnu hlásí ženy Bulldogs Brno. Dosavadní hlavní trenér Rudolf Škubal se v rámci organizace přesouvá k týmu dorostenců, jeho místo na extraligové lavičce pak zaujme dosavadní asistent Jiří Uher, který v minulosti vedl také českou reprezentaci juniorek.

Rudolf Škubal sám na klubovém webu Bulldogs prohlásil, že ženskému týmu již neměl co dát. „U holek jsem strávil 4 roky. Na začátku mého působení jsme se hodně florbalově posunuli dopředu a stabilizovali výkony, kdy jsme již nestřídali dobré roky s těmi horšími, jsem nyní cítil, že se již dále neposunujeme dopředu (jako družstvo, tak jednotlivci). Zkrátka jsem již holkám neměl co předat,“ řekl trenér, který má zkušenosti také z vedení týmu v nejvyšší mužské soutěži.

Nový kouč se netají tím, že má s ženami dlouhodobou vizi. „Zkusím se s nimi posunout herně zase o kousek dál. Jen tyto cíle se nedají vyjádřit umístněním v Extralize, jde o dlouhodobější posun s několikaletou vizí, kde paradoxně může dojít i k tomu, že letošní sezóna může být výsledkově horší,“ uvedl na webu Bulldogs Jiří Uher.

Do nové sezony tým vstoupí bez dvou opor: Pavlína Bačová přestoupila do FBC Ostrava, Anna Bacharatá pak vyzkouší nejvyšší švýcarskou soutěž v dresu FB Riders.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*