Florbalisté Bohemians se radují z vítězství. Foto: FbŠ Bohemians, Český florbal Florbalisté Bohemians se radují z vítězství. Foto: FbŠ Bohemians, Český florbal
15. 9. 2020 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemians po pomalejším rozjezdu deklasovali Black Angels 9:3

 



Florbalisté Bohemians vstoupili do nového superligového ročníku vítězně. V prvním televizním střetnutí sezony zdolali Black Angels vysoko 9:3. K vítězství je definitivně nasměrovala až třetí část, ve které svěřenci Michala Jedličky nasázeli pět branek. Do té doby byli andělé vyrovnaným soupeřem a v úvodní třetině dokonce dvakrát vedli o gól.

Úvodní třetina skončila remízou. Za Black Angels se dvakrát prosadil úderný elitní útok ve složení Matěj Boček, Jakub Boček a Jakub Renčín. Bohemians museli dvakrát dotahovat. Nejprve po krásné kombinaci srovnal na 1:1 Kratina a osm vteřin před koncem první části vymetl šibenici po rychlém průniku Filip Forman.

Stejný hráč pak poslal do vyložené šance Krebnera a klokani šli poprvé v utkání do vedení. Na tuto trefu ještě Black Angels dokázali reagovat, bylo to ale naposled, co se v duelu gólově prosadili. Ve zbytku utkání už se prosazovali jen zelenobílí. Dvakrát se prosadil Pěnička, další gól přidal Krebner a trefili se ještě Patrik Šebek, Kopecký a Buršík. Bohemka tak nakonec vyhrála 9:3.

„Do zápasu jsme nevstoupili úplně dobře, chtěli jsme hrát aktivněji a vytvářet si tlak. Ve druhé třetině už jsme byli aktivnější a přitlačili jsme soupeře do jeho obranného pásma. Bylo tam samozřejmě hodně brejků Black Angels, při kterých nás podržel brankář. Od třetí třetiny jsme pak byli ještě lepší,“ zhodnotil utkání kouč vítězů Michal Jedlička.

Dohrávka 1. kola Livesport superligy:

FbŠ Bohemians – Black Angels 9:3 (2:2, 2:1, 5:0)
Branky: 8. Kratina (Krebner), 20. F. Forman, 23. Krebner (F. Forman), 40. Pěnička (F. Forman), 41. P. Šebek (K. Krbec), 46. Krebner (Malič), 51. Pěnička, 56. V. Kopecký (Buršík), 58. Buršík – 4. Ma. Boček (Ja. Boček), 14. Renčín (Ja. Boček), 25. R. Hanák (T. Hanák). Diváci: 207.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*